Húha! Kendall Jenner lóháton lovagolta meg a hullámokat

hullám Kendall Jenner lovak Kardashian
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hűsítő víz, szikrázó napsütés, lovaglás, és csodás bikinialak - Kendall Jenner négyszeresen is valóra váltotta azt, amiről a legtöbbünk csak álmodik. 

Kendall Jennernek teljesült élete álma. Jobban mondva a harmadik, tavaly ugyanis azt mondta, a Victoria's Secret kifutójára vágyik, nemrég pedig ő szerepelhetett a Vogue címlapján. A modell újabban azt is elárulta, hogy gyermekkorában lovas akart lenni. Nos, ez a napokban részben, de sikerült neki, mivel a barátaival együtt indult lovastúrára, és persze

gyönyörű fotókon is megörökítették a szépséget.

Forrás: Instagram / Kendall Jenner

"10 és fél éven keresztül lovagoltam, el is terveztem, hogy professzionális lovas leszek, később pedig állatorvos. Folyamatosan ilyen játékokkal játszottam!" - mesélte a modell. Ha kíváncsi vagy a többi képre, itt megnézheted őket!

Kendall Jenner megsétáltatta tökéletes cickóit

Kendallt és barátnőit New York-ban kapták lencsevégre, ám hiába a szexi modellek, mégis Kim Kardashian testvére hívta fel magára a járókelők figyelmét - méghozzá nem is akármivel! A teljes cikket itt elolvashatod!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.