Lagzi Lajcsinak némi pozitívumot is hozott a börtönben töltött időszak

Forrás: TV2 -
Galambos Lajos börtön Lagzi Lajcsi zenész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sok mindenen ment keresztül az elmúlt hónapokban Lajcsi. Megjárta a börtönt, legutóbb pedig azt állították róla, hogy megvert néhány gyereket, akik bemásztak a birtokára. A mulatóst nagyon megviselték az eddigi megpróbáltatások, de saját elmondása szerint volt egy pozitívuma is a börtönben töltött időszaknak.

„A gyerekeim szinte észrevétlenül felnőttek, és a börtönben töltött időszak egyetlen pozitívuma volt, hogy ők önállósodtak. Feleségemmel meglepetéssel készültünk, amíg ők távol voltak" - árulta el Lagzi Lajcsi a Blikknek. A zenész azt is elmondta, hogy családja számára csak most kezdődik a nyár, hiszen gyermekei,

Bogika és Lala a napokban jöttek vissza Oxfordból.

„Próbáljuk behozni az elvesztett időt, amit nem tölthettem a családommal. 125 napot elvettek az életünkből. Szabadulásom óta azt szoktam mondani a gyerekeimnek: a világ összes idője a miénk, csak rajtunk múlik, hogy milyen tartalommal töltjük be. Nekünk csak most kezdődik igazán a nyár, ugyanis Bogika és Lala a napokban jöttek vissza Oxfordból. Ilyen hosszú időre még sohasem engedtük el őket, hiányoztak is, de megérte, hiszen gyakorolhatták az angol nyelvet, amiből nemzetközi vizsgát is tettek."

Forrás: TV2

"Csináltunk nekik egy külön nappalit, egy közös helységet, ahol számítógépeik, telefonjaik vannak és egy úgynevezett gentleman roomot. A fiaim állandóan elszedik, és nem rakják a helyükre a nyakkendőimet, óráimat. Ezért lett egy közös gardróbunk, ahol mindenki mindent használhat, csak tegye vissza a helyére. Ez olyan fiús dolog nálunk" - tette hozzá Lajcsi.

"Ez egy fantasztikus csemege odabent" - Így gyógyszerezték a börtönben Lajcsit

Úgy tudni, Lagzi Lajcsi elzárása alatt igen erős nyugtatókat kapott a börtönben. Elfújom az igazságot című könyvében arról ír, hogy kényszerűségből szedte be ezeket a tablettákat. A teljes cikket itt elolvashatod!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.