Hajós András Sztárban sztár Liptai Claudia Majka műsor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újra eredeti formájában láthatják a nézők a Sztárban sztár zsűrijét. A hírek szerint Bereczki Zoltán, Liptai Claudia, Majka, és Hajós András is helyet foglal majd a műsorban. 

Újra a régi lesz a Sztárban sztár című műsor, hiszen a zsűri soraiban nem más, mint a legendás négyes foglal majd helyet. Liptai Claudia, Majka, Bereczki Zoltán és Hajós András együtt fogják górcső alá venni a sztárszereplőket, ahogy tették ezt a kezdetetkkor is.

"Teljes őrületre számítok, elsősorban a zsűritársaim részéről, akikkel két évadon keresztül már volt módom összeszokni. Azt gondolom, hogy mi négyen, vendégek, szereplők és adás nélkül is jól elszórakoztatjuk magunkat, a többi meg csak hab lesz a tortán" - mondta a TV2-nek Hajós András.

Forrás: EVA/Eva

A csatorna nemrég kiadott két videót a Sztárban sztár negyedik évadjának versenyzőiről, de egyelőre csak tippelgetni lehet, hogy kik láthatók a kisfilmekben.

Sztárok akkor és most – Így indult Rúzsa Magdi és Tóth Gabihttp://www.life.hu/sztarok/20160810-ruzsa-magdi-toth-gabi-tolvai-reni-der-heni-akkor-es-most-megmutatjuk-hogyan-indultak-a-megasztarbol.htmlA magyar zenei élet első számú dívái a kezdetekkor teljesen más külsővel léptek a tehetségkutató zsűrije elé. Igaz, ma már Rúzsa Magdi, Dér Heni, Tolvai Reni és Tóth Gabi máshogy festenek, érdekes utat jártak be a szárnypróbálgatástól a sztárságig. TV + SztárokOrigoHúha! Kendall Jenner lóháton lovagolta meg a hullámokathttp://www.life.hu/sztarok/20160816-kendall-jenner-lohaton-lovagolta-meg-a-hullamokat.htmlHűsítő víz, szikrázó napsütés, lovaglás, és csodás bikinialak - Kendall Jenner négyszeresen is valóra váltotta azt, amiről a legtöbbünk csak álmodik. TV + SztárokOrigoA BKV szépe és a kólalány – celebjeink múltját kutattukhttp://www.life.hu/sztarok/20160811-dukai-regina-sarka-kata-dundika-debreczeni-zita-zimany-linda-bodi-sylvi-elso-lepesei-a-hirnev-fele.htmlMost megtudhatod, honnan indultak a ma már sikeres magyar dívák. Dukai Regina, Sarka Kata, Dundika, Debreczeni Zita, Zimány Linda, Bódi Sylvi első lépései a hírnév felé. TV + Sztárok--Leesett az állunk! Diane Kruger vékonyabb, mint Angelina Joliehttp://www.life.hu/sztarok/20160815-szexi-es-romantikus-a-gyonyoru-szineszno-diane-krueger-ezt-nyujtja-nekunk.htmlKedvenc német származású színésznőnk egy kedves, romantikus képpel rukkolt elő, ám még ezzel sem sikerült elterelnie a figyelmünket: Diane csontsoványra fogyott. TV + Sztárok--Molnár Andi: "A férfiak hétvégén elengedhetik a fantáziájukat"http://www.life.hu/sztarok/20160813-molnar-andrea-tancosno-a-fozesrol-meselt-arrol-hogy-o-nem-valami-nagy-konyhatunder.htmlUgyan nem látszik rajta, de a gyönyörű táncosnő imádja a hasát, főzni azonban nem szeret. Ha gyorsan megvan, akkor oké, de sok időt nem szeret pepecselni vele. TV + Sztárok--Kiakasztotta az embereket Obama lánya - Füvezésen kaptákhttp://www.life.hu/sztarok/20160812-obama-lanya-kiakasztotta-az-embereket-fuvezesen-kaptak-malia-obamat.htmlNem lehet egyszerű, hétköznapi tinédzser élete Obama lányának, ugyanis minden lépését árgus szemekkel figyelik, és aki keres, az talál! Azt állítják, hogy Malia Obamát füvezésen kapták. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.