Álom marad Gesztesi Károly filmje: leállt a forgatás

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
film forgatás Gesztesi Károly Bujtor István
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy hírveréssel és ígéretekkel indult el Gesztesi Károly filmjének a forgatása, ráadásul rengeteg ismert ember is feltűnt volna a Bujtor István emlékére készülő moziban. Egyelőre azonban csak álom marad a felvétel, ugyanis a forgatás hónapok óta áll.

Sztárokkal és nagy reményekkel indult el Gesztesi Károly filmjének a forgatása, még Berki Krisztián is kapott szerepet az alkotásban. Rajta kívül sok nagy név tűnt fel még a stáblistán: Stohl András, Kern András és Fenyő Iván is igent mondott állítólag a felkérésre, de Gesztesi még Ernyei Bélával is egyezkedett.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Rajtuk kívül Pokorny Lia, Száraz Dénes és Kiss Ramóna neve is felmerült a Bujtor István emlékére készülő moziban. A film sok bunyót, nyomozást és nevetést ígért, ám ezek az álmok most semmivé foszlottak. Kiderült ugyanis, hogy hónapok óta áll a forgatás. A Bors szerint 500 milliónál is több pénz áll a moziban szponzoroktól, és Gesztesi saját pénzéből. Állítólag a vezető operatőr, Gulyás Buda egyszerűen otthagyta, hogy más filmet forgasson.

"Ez a film is elkészül majd, de most egy sokkal nagyobb dologban vagyok benne Andy Vajnával,

de erről még nem beszélhetek. Addig az én filmemet elnapoljuk" - nyilatkozta Gesztesi a lap szerdai számában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.