Hódi Pamela szerelem Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztiánt igazi macsóként ismerhetjük. A celeb nem is nagyon ellenkezik, ha hasonló jelzőkkel illetik őt, sőt szeret is rátenni erre az imidzsre néhány lapáttal. Most viszont olyat tett, amitől a mi állunk is leesett.

"Napra pontosan egy éve.."- írja Berki Krisztián Instagram posztjában, melyhez egy közös képet is posztolt kedvesével, Hódi Pamelával. Bár a média fenegyereke nem fejtette ki, mire is utal ezzel a sejtelmes megjegyzéssel, szerintünk kibékülésük évfordulójára emlékszik vissza. A jeles alkalomból tavaly nyáron elvitte szerelmét a Maldív szigetekre, hogy luxuskörülmények között boríthassanak fátylat a múltra és a külön töltött időszakra. A romantikus kibékülős utazás olyannyira jól sikerült, hogy a páros azóta is

szerelmesen tengeti mindennapjait,

és hasonló szeretetben nevelik a mára már igazi kiscsajjá cseperedett közös gyermeküket, Natasa Zselykét.

A fotó pikantériáját nem csak az érzelmektől túlcsorduló Berki adja, hanem Pamela törölközőbe csavart, sokat sejtető formás dekoltázsa is. Egy biztos, a pár megküzdött a boldogságukért. Voltak hullámvölgyeik, veszekedéseik és nyilvános megcsalásaik is, de a lényeg, hogy mindennek hátat tudtak fordítani, és képesek voltak tiszta lappal mindent újra kezdeni! Boldog újrakezdős évfordulót!

Napra pontosan 1 éve ❤️ a berki #maldives #love #mylove #mylife #aberki

a berki (@berkikrisztian) által közzétett fénykép,

Hihetetlenül romantikus lélek Berki Krisztián - Facebookon vallott szerelmet

A műsorvezető minden reggel szakít nagy szerelmével, aki mégis mindig visszafogadja. Igazi nagy szerelem az övék. Berki fel is töltött róla egy fényképet, bemutatta ország-világnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.