Vujity Tvrtko nagyon durván kiakadt - Ügyvédeivel kemény lépésre szánta el magát

Forrás: TV2 -
közösségi oldal állatkínzás Vujity Tvrtko
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vujity Tvrtkónál betelt a pohár: elege lett az állatkínzásokból, az emiatt érzett dühének pedig hangot is adott.

Vujity Tvrtko a Facebook-oldalán írt arról, hogy kezdeményezni fogja az állatvédelmi törvény szigorítását. Ugyanis már nem bírja tétlenül nézni

a válogatott módszerekkel elkövetett állatkínzásokat.

Forrás: TV2

„Azt javaslom, hogy emberi szabályozást alkalmazzanak bizonyos esetekben, tehát használhassák az előre kitervelten, különös kegyetlenséggel, védekezésre képtelen áldozattal szemben megjelöléseket és büntetési tételeket. Elegem van a gólyával focizó, kiskutyát kalapáccsal agyonverő, bárány szájába purhabot fújó, macska orrába ragasztót nyomó szadisták kegyetlenkedéseiből. És ez nem a világ végén történt, hanem Nógrád megyétől Pestig, Magyarországon! A bestiális kegyetlenkedésekért alapból járjon letöltendő börtön!" – írta Vujity Tvrtko, aki ügyvédek bevonásával kemény lépésekre készül.

Aki állatot öl, annak az ember lesz a következő?

"...Egyszer és mindenkorra felelős lettél azért, amit megszelídítettél" - kissé elcsépeltnek tűnhet Saint-Exupéry idézetével kezdeni egy cikket, azért döntöttem mégis mellette, mert nem is lehetne jobban megfogalmazni azt az igazságot és a társadalom azon kötelességét, amelyet az emberiség a mai napig semmibe vesz. Ez pedig a felelősség: felelősségvállalás magunkért, a környezetünkért és minden élőlényért. A teljes cikket itt elolvashatod!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.