Kiderült! Ezzel foglalkozott Marsi Anikó külföldön

Forrás: TV2 -
Spanyolország tanár Marsi Anikó álom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindig is dédelgetett álma volt Marsi Anikónak, hogy más területen is kipróbálja magát a műsorvezetésen kívül. Amíg Spanyolországban élt, erre is lehetősége nyílt: tanárként helyezkedett el.

Nagy választás előtt állt annak idején Marsi Anikó, ugyanis felvételt nyert a Veszprémi Egyetemre és a Színház- és Filmművészeti Főiskolára is. A tanítás nagy álma volt, de az utóbbit is ki szerette volna próbálni. Az élet úgy alakult, hogy végül egyik álmáról sem kellett lemondania.

Forrás: TV2

Kiderült ugyanis, hogy amíg Spanyolországban éltek, tanítónőként dolgozott Marsi Anikó – írja a Hot! magazin. „Nem szereztem tanári diplomát, de volt szerencsém tanítani. Egy ideig ugyanis annak a külföldi iskolának voltam a tanára, ahol a fiaim is tanultak” – mondta a műsorvezető. Hozzátette, nagyon élvezte a dolgot azért is, mert mindig is ki akarta próbálni. Édesanyja is pedagógus volt, emellett közelebbről is meg akarta ismerni azt a közeget, ahol a gyermekei a mindennapjaikat töltik. Ezekért vágott bele az ismeretlen feladatba Marsi Anikó, aki tanárasszisztensként írni és olvasni tanította a másodikosokat. Nagyon nehezen hagyta ott a tanítványait.

Király Linda gőzerővel készül az új kihívásrahttp://www.life.hu/sztarok/20160818-kiraly-linda-uj-kihivasra-keszul-nem-fogyott-le-de-buszken-vallalja-magat-sztarban-sztarban-szerepel.htmlKirály Lindáról köztudott, hogy gyönyörű hangja van és szuper dalokat énekel. Ám nem ezzel kerül újra és újra az újságok hasábjaira, sokkal inkább hízása és fogyása érdekli az embereket. Sokáig zavarta ez az így is dögös énekesőt, de mostanra úgy tűnik megbékélt külsejével, amit nem is fél megmutatni hétről-hétre a Tv2 képernyőjén, különböző karaktereket megformálva. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huHosszú idő után újra reflektorfényben Kovácsovics Fruzsinahttp://www.life.hu/sztarok/20160818-kovacsovics-fruzsina-hosszu-ido-utan-ujra-kepernyore-kerul-kicsi-oriasok-rtl-klub.htmlHosszú időre eltűnt a köztudatból Kovácsovics Fruzsina, a Csillag Születik egykori felfedezettje. A róla szóló utolsó hírek szerint Fruzsi nem kért tovább a celeblétből és az óvónői hivatást választotta. Közösségi oldalán és weboldalán csepegtetett ugyan infókat magáról, mégsem olvashattunk róla a sajtóban... egészen mostanáig, ugyanis új szerepben tér vissza a tévé képernyőjére. TV + SztárokOrigoRomantikus fotókkal ünnepelte házasságát Vajna Tímeahttp://www.life.hu/sztarok/20160818-szivszorito-romantikus-fotokkal-unnepelte-hazassagat-vajna-timea.htmlHárom évvel ezelőtt augusztus 18-án házasodott össze az egyik leghíresebb páros: Andy Vajna és Timi. Utóbbi megható képekkel és szavakkal ünnepelte ezt a jeles eseményt. TV + SztárokOrigoHűha! A nyuszis magazinban hergeli a férfiakat a Victoria's Secret svéd angyalahttp://www.life.hu/sztarok/20160818-kelly-gale-modell-a-nyuszis-magazinban-szerepel-szexi-kepeken.htmlA 21 éves Victoria's Secret modell ezúttal még többet mutat meg magából. TV + Sztárok--Cristiano Ronaldo a közel egymilliárdos autójával haknizikhttp://www.life.hu/sztarok/20160818-cristiano-ronaldo-a-felmilliard-forintos-autojaval-haknizik.htmlKöztudott, hogy a portugál válogatott sztárja imádja a sebességet, a pénzt, és a magamutogatást, így három az egyben alapon vett is egy méregdrága autót, amiről lassan már többet posztol, mint a saját családjáról... TV + Sztárok--Damu Rolandnak megint dolga lesz a rendőrséggel?http://www.life.hu/sztarok/20160818-damu-rolandnak-dolga-lesz-a-rendorseggel-feljelentettek-amiert-nem-fizette-vissza-a-tartozasat.htmlDamu Roland nem tudott könnyen egyenesbe jönni szabadulása után, és állítólag azóta sem. Feleségével, Edinával anyagi gondokkal küzdöttek, amire a megoldás a kölcsön volt. Edina egyik barátnője állítja, Damu 100 ezer forintot kért tőle, amit azóta sem kapott vissza. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.