Mi lesz most? Natalie Portmant kirakták a szuperhős-univerzumból

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Nicholas Hunt -
Natalie Portman Thor Marvel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő elárulta, nem fog viszatérni a Marvel Univerzumba Thor kedveseként. Meg sehogy másként...

Natalie Portman nem tér vissza Asgardra, és nem alakítja Thor, vagyis Chris Hemsworth kedvesét, az asztrofizikus Jane Fostert egyhamar. "Ahogy tudom, én végeztem. Úgy értem, ha egyszer hívnak mondjuk a Bosszúállók 7. részébe, akkor nem tudom, mi lesz. Jó volt ezekben a filmekben dolgozni, de azt hiszem, nekem ennyi volt" - árulta el a The Wall Street Journalnak.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Nicholas Hunt

A szuperhős filmeket gyártó cég igazgatója is megerősítette, a színésznő nem szerepel a jövőre mozikba kerülő Thor: Ragnarok című szuperprodukcióban. De Natalie sem bánkódhat: hamarosan mozikba kerül első rendezése, egy romantikus dráma, amiről itt írtunk is bővebben.

Palya Bea a tökéletlenül tökéletes anyahttp://www.life.hu/sztarok/20160811-palya-bea-enekesno-bevallotta-hogy-tokeletlenul-tokeletes-anya.htmlPalya Bea egy percre sem áll meg: mindig valami újon dolgozik. Az energikus művészt ősszel megjelenő albumáról, inspirációiról, az anyaságról és végtelen erőforrásairól kérdeztük. TV + Sztárok--Cseh Lacit hatalmas csókkal várta haza szerelmehttp://www.life.hu/sztarok/20160818-cseh-lacit-hatalmas-csokkal-varta-haza-szerelme-dia.htmlCseh László tegnap érkezett haza az olimpiáról, ahol 100 pillangón ezüstérmes lett. Szerelme, Dia pedig egy forró csókkal üdvözölte. TV + Sztárok--Kiderült! Ezzel foglalkozott Marsi Anikó külföldönhttp://www.life.hu/sztarok/20160818-marsi-aniko-spanyolorszagban-tanarkent-dolgozott-irni-es-olvasni-tanitotta-a-masodikosokat.htmlMindig is dédelgetett álma volt Marsi Anikónak, hogy más területen is kipróbálja magát a műsorvezetésen kívül. Amíg Spanyolországban élt, erre is lehetősége nyílt: tanárként helyezkedett el. TV + SztárokOrigoHosszú idő után újra reflektorfényben Kovácsovics Fruzsinahttp://www.life.hu/sztarok/20160818-kovacsovics-fruzsina-hosszu-ido-utan-ujra-kepernyore-kerul-kicsi-oriasok-rtl-klub.htmlHosszú időre eltűnt a köztudatból Kovácsovics Fruzsina, a Csillag Születik egykori felfedezettje. A róla szóló utolsó hírek szerint Fruzsi nem kért tovább a celeblétből és az óvónői hivatást választotta. Közösségi oldalán és weboldalán csepegtetett ugyan infókat magáról, mégsem olvashattunk róla a sajtóban... egészen mostanáig, ugyanis új szerepben tér vissza a tévé képernyőjére. TV + SztárokOrigoUdvaros Dorottya: "Emberben csalódtam már, a kutyáimban még soha"http://www.life.hu/sztarok/20160818-udvaros-dorottya-mar-rengeteg-emberben-csalodott-de-a-kutyajaban-soha.htmlBár a színésznő már rengeteget csalódott, ám négy kutyájában még soha. Udvaros Dorottya kedvencei gondoskodnak arról, hogy a színésznő soha ne érezze magát egyedül, és hogy a rengeteg munkája ellenére is kiegyensúlyozott és fitt legyen. TV + Sztárok--Cristiano Ronaldo a közel egymilliárdos autójával haknizikhttp://www.life.hu/sztarok/20160818-cristiano-ronaldo-a-felmilliard-forintos-autojaval-haknizik.htmlKöztudott, hogy a portugál válogatott sztárja imádja a sebességet, a pénzt, és a magamutogatást, így három az egyben alapon vett is egy méregdrága autót, amiről lassan már többet posztol, mint a saját családjáról... TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.