Sziget Fesztivál lemezlovas Nicky Romero
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nicky Romero holland DJ - producer, akit milliók követnek szerte a világon. A Sziget Fesztivál partisátrának kiemelt fellépője a szettje előtt mesélt többek közt arról, hogy miért nincsenek női DJ-k a top mezőnyben, de azt is megtudhattuk, miért fontos számára a társadalmi munka.

A kivételes tehetségű holland világsztár jelenleg a világ húsz legjobb DJ-je közé tartozik a DJ Magazine rangsorolása alapján. Sőt, már közel 6,5 millióan követik Facebookon. Ezek után jogosan vetődött fel a kérdés, hogy

mi Nicky Romero sikerének titka?

A lemezlovas erről, a női kollégáiról, illetve a társadalmi munka fontosságáról is mesélt a Life.hu riporterének.

Elképesztő sztárkívánságok - a Sziget fesztivál kulisszái mögött

Friss virág, biorépa és hercegi fogadószoba, ezek a múlt kérései, idén pedig Rihanna különleges kívánságait kell teljesíteniük a szervezőknek. A teljes cikket itt elolvashatod!

Cseh Lacit hatalmas csókkal várta haza szerelmehttp://www.life.hu/sztarok/20160818-cseh-lacit-hatalmas-csokkal-varta-haza-szerelme-dia.htmlCseh László tegnap érkezett haza az olimpiáról, ahol 100 pillangón ezüstérmes lett. Szerelme, Dia pedig egy forró csókkal üdvözölte. TV + Sztárok--Vastag Csaba egyszerre több nőt is szédít?http://www.life.hu/sztarok/20160818-vastag-csaba-egyszerre-tobb-not-is-szedit-vagy-megsem.htmlVajon az énekes többet érez korábbi kedvese, Kata iránt? Csaba a Sziget Fesztiválon futott össze régi kedvesével, és elég félreérthető helyzetben kapták őket lencsevégre. De mit szól ehhez az énekes jelenlegi párja, Fruzsina? TV + Sztárok--Udvaros Dorottya: "Emberben csalódtam már, a kutyáimban még soha"http://www.life.hu/sztarok/20160818-udvaros-dorottya-mar-rengeteg-emberben-csalodott-de-a-kutyajaban-soha.htmlBár a színésznő már rengeteget csalódott, ám négy kutyájában még soha. Udvaros Dorottya kedvencei gondoskodnak arról, hogy a színésznő soha ne érezze magát egyedül, és hogy a rengeteg munkája ellenére is kiegyensúlyozott és fitt legyen. TV + Sztárok--Cristiano Ronaldo a közel egymilliárdos autójával haknizikhttp://www.life.hu/sztarok/20160818-cristiano-ronaldo-a-felmilliard-forintos-autojaval-haknizik.htmlKöztudott, hogy a portugál válogatott sztárja imádja a sebességet, a pénzt, és a magamutogatást, így három az egyben alapon vett is egy méregdrága autót, amiről lassan már többet posztol, mint a saját családjáról... TV + Sztárok--Arnold Schwarzenegger brutálisan szexi nagypapa letthttp://www.life.hu/sztarok/20160812-a-szinesz-arnold-schwarzenegger-brutalisan-szexi-nagypapa-lett.htmlHa nem értenél egyet velünk, sajnáljuk, de szerintünk a 69 éves Arnold Schwarzeneggernek tényleg szivességet tett az idő, és tényleg nem bánnánk, ha a mi párunk is így festene ennyi idősen. Nézzétek csak! TV + Sztárok--Kutyák támadtak Berki Krisztiánrahttp://www.life.hu/sztarok/20160811-kutyakat-uszitottak-berki-krisztianra.htmlKöztudott, hogy nehezen találni olyan dolgot, amit Berki Krisztián ne tenne meg az Édes Élet kamerái előtt, most sem volt ez másképp: a milliomos egy kutyakiképző telepen kötött ki, ahol ráengedték az ebeket, akik tényleg ellátták a baját. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.