Vastag Csaba egyszerre több nőt is szédít?

rtlklub.sajtoklub.tv -
Vastag Csaba Rihanna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajon az énekes többet érez korábbi kedvese, Kata iránt? Csaba a Sziget Fesztiválon futott össze régi kedvesével, és elég félreérthető helyzetben kapták őket lencsevégre. De mit szól ehhez az énekes jelenlegi párja, Fruzsina?

Különös párosra irányult a figyelem a Sziget Fesztiválon. Vastag Csaba összefutott régi szerelmével, Katával, akivel 16 évig alkottak egy párt. A Hot Magazin szerint eleinte mindketten úgy tűntek, mintha egy sima baráti találkozásról lenne szó, később azonban egy szemtanú szerint ez megváltozott. Csaba egyre oldottabban viselkedett, eleinte csak ölelgette a lányt, később már puszikat is adott neki,

sőt egyesek mást is láttak....

rtlklub.sajtoklub.tv

"Az arra járók nagyon meglepődtek, mert mindenki úgy tudta, hogy Csaba már egy ideje Görgényi Fruzsival alkot párt, ezért volt fura újra Kata karjában látni" - mesélte egy szemtanú a Story Magazinnak. Fogalmam sincs arról, hogy egy megbeszélt randevú volt ez, vagy csak véletlenül futottak össze, mindenesetre nagyon örültek egymásnak."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.