Sarka Kata fotók lopás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy svájci oldalon Sarka Kata mosolyog vissza egy relaxáló masszázst kínáló weboldalról. Azt mondja, egy ideje nem, de korábban már történt vele hasonló. Aljaságnak tartja, hogy ellopták a képeit, de nem különösebben érdekli. 

"Augusztusi akció! 40 perc 60 euró, 1 óra 80 euró, 90 perc 120 euró. Spontán is érkezhet! Örülök a látogatásának! Hétfőtől–vasárnapig 9–20ig. Egészségügyi, sportmasszázs, hát-, váll-, fejmasszázs fájdalomra és migrénre. Klasszikus relaxáció és feszültségoldás, egész testes masszázs stressz ellen. Pedikűr csak 45 euró. Szőrtelenítés. Tusolás kötelező. Baráti üdvözlettel" – olvasható Kata képei mellett az oldalon.

Forrás: Instagram/Sarka Kata

"Olyan sokszor előfordul, hogy már energiája sincs az embernek foglalkozni az ilyesmivel. Aljas dolognak tartom az ilyet" - nyilatkozta a Borsnak megkeresésére Sarka Kata.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.