Sötét múlt: Beyoncé férje meggyilkolta a szeretőjét?

Forrás: AFP/Al Bello -
gyilkosság Cathy White Jay Z Beyoncé
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hirtelen, nem tisztázott körülmények között halt meg az akkor 28 éves Cathy White, akiről az a hír járta, hogy Jay Z szeretője. Érdekes módon két nappal azután hunyt el, hogy a zenemogul és Beyoncé bejelentették, gyermeket várnak.

Évekkel ezelőtt történt, Beyoncé és Jay Z mégsem tud szabadulni ennek az ügynek az árnyékától. Az énekesnő Lemonade című albuma sok kérdést felvetett, ugyanis egy titokzatos harmadik nőről is énekel a lemezen, így került újra a figyelem középpontjába Cathy White hirtelen halála, mivel évekkel ezelőtt Jay Z szeretőjének tartották a nőt.

Forrás: AFP

Évek óta pletykálják, hogy Beyoncé férje gyakran kacsingat félre, ami nem is lenne olyan nagy csoda, hiszen elég nagy hatalma van a zeneiparban. Évekkel ezelőtt azonban elég nagy bajba keveredett egy állítólagos szeretője és annak halála miatt. Ez a hölgyemény volt

Cahty White, akit akkoriban nagyon sok újság megkeresett annak reményében, hogy kitálal a viszonyról.

Ám ő hallgatott, de állítólag Jay Z-t felkereste, és figyelmeztette, nem lesz sokáig titok a kapcsolatuk. Jó pénzért ugyanis szívesen beszél. Beyoncé ebben az időben volt várandós közös kislányukkal, és rejtélyes módon ennek bejelentése után Cathy White tisztázatlan körülmények között életét vesztette.

Forrás: AFP/Al Bello

A halál pedig állítólag a fejet ért ütéstől következett be. Sokak szerint egyértelmű, hogy mi történt: Jay Z nem akarta, hogy nyilvánosságra hozza kettőjük kapcsolatát, ezért eltetette láb alól a fiatal nőt. A teljes igazság valószínűleg soha nem fog kiderülni, hiszen azt már csak Jay Z tudhatja.

Leszúrt egy embert Jay Z

Sötét titkot osztott meg Beyoncé híres férjéről egyik zenésztársa, Chris Brown. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.