Hódi Pamelát nagy öröm érte: kislánya elképesztő dolgot tett

Hódi Pamela Berki Natasa Zselyke
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hódi Pamelát sok támadás éri kommentelőitől, de egy dolgot senki sem vitathat: a celebmami él-hal kislányáért, és rajongásig szereti őt. Most is imádata tárgyáról mesélt el egy nem mindennapi történetet.

Berki Krisztián kedvese nem mindennapi történetet osztott meg rajongóival: Kislánya, Berki Natasa Zselyke teljesen önállóan mondott le a szeretett cumijáról. Akinek nincs gyereke, annak ez nem tűnhet nagy dolognak, aki viszont szülő, az pontosan tudja, olykor mekkora harcok árán lehet megszabadítani a gyerkőcöt attól a bizonyos cumedlitől.

Pamelának szerencséje van kislányával, aki egy kis pityergés után végleg búcsút intett kedvenc kiegészítőjének. Így nem is csoda, hogy büszkén mesélte el ezt a történetet közösségi oldalán.

Elolvadtunk Berki Natasa Zselyke kék szemeitől

Ennyire gyönyörű kék szemeket már rég láttunk! Berki Natasa Zselyke ismét elbűvölt minket.

Király Linda gőzerővel készül az új kihívásrahttp://www.life.hu/sztarok/20160818-kiraly-linda-uj-kihivasra-keszul-nem-fogyott-le-de-buszken-vallalja-magat-sztarban-sztarban-szerepel.htmlKirály Lindáról köztudott, hogy gyönyörű hangja van és szuper dalokat énekel. Ám nem ezzel kerül újra és újra az újságok hasábjaira, sokkal inkább hízása és fogyása érdekli az embereket. Sokáig zavarta ez az így is dögös énekesőt, de mostanra úgy tűnik megbékélt külsejével, amit nem is fél megmutatni hétről-hétre a Tv2 képernyőjén, különböző karaktereket megformálva. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huHosszú idő után újra reflektorfényben Kovácsovics Fruzsinahttp://www.life.hu/sztarok/20160818-kovacsovics-fruzsina-hosszu-ido-utan-ujra-kepernyore-kerul-kicsi-oriasok-rtl-klub.htmlHosszú időre eltűnt a köztudatból Kovácsovics Fruzsina, a Csillag Születik egykori felfedezettje. A róla szóló utolsó hírek szerint Fruzsi nem kért tovább a celeblétből és az óvónői hivatást választotta. Közösségi oldalán és weboldalán csepegtetett ugyan infókat magáról, mégsem olvashattunk róla a sajtóban... egészen mostanáig, ugyanis új szerepben tér vissza a tévé képernyőjére. TV + SztárokOrigoGáspár Győző nem akármilyen szerepben tér vissza a képernyőrehttp://www.life.hu/sztarok/20160811-gaspar-gyozo-nem-akarmilyen-szerepben-ter-vissza-a-kepernyore-musorvezeto-lesz-a-belevaloban-az-rtl.htmlGáspár Győző hosszú évekig volt látható az Rtl Klub-on, ahol a mindennapjait követhették nyomon a nézők. A showman egy időre eltűnt a képernyőről, most viszont ismét visszatér, méghozzá az Rtl Klub Belevaló Világ című műsor műsorvezetőjeként. TV + SztárokOrigoLángoló szerelmüket a hűs habok sem tudják elfojtani: Debreczeni Zita és Gianni intim fotójahttp://www.life.hu/sztarok/20160808-gianni-es-debreczeni-zita-nyaralasa-szerelmes-foto-a-hus-habokban.htmlDebreczeni Zita és párja szerelme több mint egy éve töretlen. Aminek szerencsére mi is szemtanúi lehetünk, ugyanis a fotósként elhíresült modell csodás képeket oszt meg nemrégiben feltört közösségi oldalán TV + Sztárok--Terry Black kisfia lelkét ápolja - Danika 3 iskolatársát vesztette el a müncheni merényletbenhttp://www.life.hu/sztarok/20160725-terry-black-kisfi-lelket-apolja-danika-elvesztette-3-iskolatarsat-szornyu-vilagban-elunk-irta-a.htmlAz ismert magyar transzfesztita egy ideje már Müchenben él gyermekeivel. Terry Black Danikával és Fannikával a jobb és nyugodtabb élet reményében költözött a német nagyvárosba. A hétvégi merényletek után viszont nagyon elgondolkozott... TV + Sztárok--Rossz vicc vagy kínos félreértés?! Metallica CD-ket írt alá a Red Hot Chili Peppershttp://www.life.hu/sztarok/20160712-vamosok-szegyenitettek-meg-a-red-hot-chili-pepperst-metallica-cd-ket-irtak-ala.htmlRossz vicc vagy kínos félreértés – egyelőre nem tudni, pontosan mi volt az oka annak, hogy fehérorosz vámosok Metallica relikviákat dedikáltattak a Red Hot Chili Peppers tagjaival. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.