Négy új műsorvezetővel rukkol elő az átalakuló FEM3

Forrás: TV2 -
Várkonyi Andrea FEM3 Joshi Bharat Mádai Vivien Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Teljesen átalakul a FEM3, négy új műsorvezető érkezik, miközben Várkonyi Andrea és Joshi Bharat is visszatér a képernyőre egy-egy talkshow-val.

Szeptember 5-től átalakul a FEM3, a TV2-csoport szándékai szerint életmódcsatornává lépne elő, továbbra is elsősorban a női nézőket célozva.

A csatorna több saját gyártású műsorral szórakoztatja a nézőket, valamint Czippán Anett és Berki Krisztián mellett

négy új műsorvezető is érkezik.

Mádai Vivient és Kinter Oszkárt már ismerhetik a tévénézők, Polyák Lilla színésznő és Stohl Luca táncművész pedig most mutatkozik be műsorvezetőként.

Mádai Vivien Forrás: Facebook/Mádai Vivien

Várkonyi Andrea például leutóbb azt ígérte, hogy ismét visszatér a képernyőre, és a jelek szerint ez így is lesz, ugyanis

egy női talkshow-t bíztak rá.

A Micsoda nők! Várkonyi Andreával című produkcióban a műsorvezető "hétről-hétre különböző karakterű hölgyekkel vitatja meg azokat a témákat, amelyek a leginkább beszédtémát szolgáltattak a médiában, a közösségi oldalakon vagy éppen a szépségszalonokban" – ígéri a FEM3.

Várkonyi Andrea Forrás: TV2

De nem csak ő, hanem Joshi Bharat is kapott egy beszélgetős műsort, amelyben a műsorvezető már-már baráti őszinteséggel kíván beszélgetni olyan sztárvendégekkel, mint

Vitray Tamás, Bodrogi Gyula vagy éppen Lagzi Lajcsi.

Az újdonságok között pedig olyan vásárolt tartalmakkal is találkozhatunk, mint például az Álmaim első otthona (My First Home), a Mániákus utazó (Travel Bug), a Menyasszörnyek (Bridezillas), a Segítség, gyerekeim vannak! (Nanny 911), az Álomesküvők (My Fair Wedding with David Tutera) vagy az Antonio megjavítja! (Fix It & Finish It).

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.