Péter Szabó Szilvi tavasztündérként pózol: Ő a legszebb kismama!

fotó Péter Szabó Szilvia Instagram kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem lehet elégszer leírni, hogy Péter Szabó Szilvia gyönyörű kismama, aki kivirult a terhessége alatt. Legújabb fotóján is csak úgy ragyog.

A fiatal énekesnő hamarosan világra hozza a kislányát, akit már izgatottan vár. Szilvi szebbnél-szebb képeket oszt meg közösségi oldalain, aminek rajongói nagyon örülnek. Elárasztják az énekesnőt jókívánságaikkal és bókjaikkal, ami ilyen képek láttán nem is csoda.

Kutyapánik a tűzijáték miatt? Tedd meg az óvintézkedéseket!http://www.life.hu/csalad/20160819-augusztus-20-tuzijatek-es-kutyak-a-rex-ugyeletet-vallal-az-unnepi-hetvegen.htmlNeked szórakozás, házi kedvencednek maga a pokol. Az augusztus 20-i tűzijáték minden évben kutyusok százainak életét keseríti meg. A Rex Kutyaotthon Alapítvány hasznos tanácsai következnek. CsaládOrigoDamu Roland megmutatta kislányát- ritkán látott fotó apáról és lányárólhttp://www.life.hu/csalad/20160819-damu-roland-kislanyaval-szelfizik-mosolyog-a-celeb.htmlKöztudott, hogy sajnálatos módon megromlott a viszony Damu Roland és felesége között. Damu Edina a hírek szerint nem tudott felhagyni alkoholfüggőségével, többször kellett kórházba is szállítani. Közös kislányukat, Maját Edina testvére neveli egyelőre. Az apuka most feledve minden rosszat, egy igazán cuki fotót posztolt kettejükről Család--Nyílt levél - A felsőoktatás, amint megtöri a csendethttp://www.life.hu/csalad/20160818-a-felsooktatas-amint-megtori-a-csendet-nyilt-level.htmlNyílt levél sorozatunkban ezúttal egy főiskolai docens írásából közlünk részleteket. Levélírónk elsősorban azokra a szexuális jellegű erőszakos cselekményekre szeretné felhívni az emberek figyelmét, amelyek a felsőoktatási intézmények által szervezett rendezvényeken vagy más, azokhoz köthető szituációban történnek. CsaládOrigoNehezen bírja Baby Gabi a várandósság utolsó hónapjaithttp://www.life.hu/csalad/20160819-baby-gabi-nehezen-birja-terhessegenek-utolso-idoszakat-10-percenkent-le-kell-fekudnie.htmlOktóber végére várja Baby Gabi ikerfiai megszületését, azonban az énekesnő szerint hamarabb fognak a világra jönni. Valószínűleg nem is bánná, ha ez így történne, mert már nehezen bírja az utolsó hónapokat. 10 percenként le kell feküdnie, és a terhességi cukorbetegség sem könnyíti meg a dolgát. Család--Mint egy egyetemista, úgy fest lányai mellett Jessica Albahttp://www.life.hu/csalad/20160819-jessica-alba-szineszno-ket-lanyaval-fotozkodott.htmlA 35 éves színésznő a minap lányaival fotózkodott, és meg kell hagyni, nagyon édesek együtt! CsaládOrigoTóth Vera kifakadt: “Szálljanak ki a méhemből”http://www.life.hu/csalad/20160819-toth-vera-nem-akar-meg-gyereket-nem-azert-fogyott-szeretne-megelni-milyen-karcsunak-lenni.htmlTóth Vera biztos abban, hogy szeretne gyermeket, de úgy érzi, 31 évesen még semmiről nincs lekésve. Szerinte minden nőnek akkor kell édesanyává válnia, amikor készen áll rá. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.