Börtönben hunyt el a híres amerikai popmogul

Forrás: Wikipedia -
Lou Pearlman producer börtön Backstreet Boys
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatvankét éves korában börtönben halt meg Lou Pearlman amerikai popmogul, a Backstreet Boys és az 'NSync fiúzenekarok karrierjének elindítója. Még 2008-ban ítélték huszonöt év börtönbüntetésre sikkasztásért.

Az Orlando Sentinel című lap a szövetségi fegyházi adatbázisra hivatkozva adta hírül, hogy pénteken meghalt a sztárporducer. Halálának okát egyelőre nem tudni.

Forrás: Wikipedia


Pearlman két évtized alatt több mint 300 millió dollárt csalt ki kisbefektetőkből és bankokból. Üzelmeivel 2006-ban bukott le és 2008-ban ítélték el csalásért. Több száz keresetet - egyet a Backstreet Boys - nyújtottak be a producer ellen.

Az 'NSync együttes egykori énekese, Lance Bass egy szombati Twitter-bejegyzésben azt írta: "Pearlman talán nem volt egyenes üzletember, de az ő hatása nélkül ma nem csinálhatnám azt, amit szeretek. Nyugodj békében, Lou."



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.