Szorcsik H. Viki exe lesz a Való Világ nagy felfedezettje

Forrás: TV2 -
tv Való Világ valóságshow RTL II Szorcsik H. Viki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy hét múlva startol a Való Világ az RTL II-n, egyik nagy felfedezettje pedig egy Lóránd nevű, budapesti modell fiú lesz, aki a közelmúltban még az egyik hazai színésznő barátja volt.

Lóránd egyik közeli barátja mondta el a Borsnak, hogy a fiú részletesen beszámolt neki a castig minden fejleményéről, sőt, tényként közölte, hogy hamarosan költözik:
"Lóránd már az üzenőfalán is közölte a barátaival, hogy addig keressék, amíg tudják, mert rövidesen a műsor miatt nem lesz elérhető. Azt a látszatot kelti, hogy biztos beköltöző" - mondta a neve elhallgatását kérő informátor.

Szorcsik H. Viki Forrás: TV2

A fiúnak statiszta és modell munkái vannak, a vékony cicababákat szereti és nemrég volt egy rövidebb kapcsolata Szorcsik H. Vikivel. A Bors megkerésére a fiú zavarba jött, nem nagyon akart nyilatkozni a műsorról, sem Vikiről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.