Sztárbarátnőivel engedi ki a gőzt a válási balhé után Amber Heard

Forrás: AFP/Mark Ralston -
Amber Heard Cara Delevinge Margot Robbie Johnny Depp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amber Heard a napokban tehetett pontot a Johnny Depptől való válása végére, így a hét végét a lazulásnak szentelte. 

A gyönyörű színésznő mögött zűrös napok állnak: egy hete került fel a netre Johnny Depp durva, őrjöngős videója, ám még mielőbb a balhé tovább fajult volna, a pár megegyzett: Amber 7 millió dollárt kapott, amit teljes egészében jótékony célre fordít. Egy ilyen válás mindenkit megviselne, így teljesen természetes, hogy a színésznőnek is szüksége volt arra, hogy kicsit kiengedje a gőzt.

Forrás: AFP/Mark Ralston

Ez a hét végén, Londonban történt meg, ahol Amber barátnőivel, Cara Delevigne szupermodellel és a szintén gyönyörű színésznővel, Margot Robbie-val mulatott. Amber még mindig sokkolóan vékony, de már jobban fest, mint néhány héttel ezelőtt.

Egy szemtanú szerint egyébként a banda estéje nem volt tökéletes: a SophistiCats sztriptízbárba ugyanis nem engedték be őket. Ettől azért nem estek nagyon kétségbe, és folytatták a megfelelő szórakozóhely keresését - a róluk készült képeket itt meg is nézheted.

Börtönben hunyt el a híres amerikai popmogulhttp://www.life.hu/sztarok/20160821-bortonben-halt-meg-lou-pearlman-popmogul-a-backstreet-boys-karrierjenek-elinditoja.htmlHatvankét éves korában börtönben halt meg Lou Pearlman amerikai popmogul, a Backstreet Boys és az 'NSync fiúzenekarok karrierjének elindítója. Még 2008-ban ítélték huszonöt év börtönbüntetésre sikkasztásért. TV + Sztárok--Hoppá! Liptai Claudia veszi át Szulák Andrea műsoráthttp://www.life.hu/sztarok/20160821-liptai-claudia-a-terhessege-vegeig-dolgozni-fog.htmlLiptai Claudia novemberre várja kisbabáját, de addig is rengeteg feladat vár rá, újabb felkéréseket kapott. TV + SztárokOrigoÍgy látták a 20-ai tűzijátékot a magyar celebekhttp://www.life.hu/sztarok/20160820-istenes-bence-kiraly-linda-es-kiraly-viktor-is-megneztek-a-tuijatekot.htmlAda, Istenes Bence, Király Linda és Király Viktor is megnézték az augusztus 20-ai tüzijátékot, és posztoltak is róla. TV + Sztárok--Hosszú Katinkának csak a köntösét cipelheti a világhttp://www.life.hu/sztarok/20160819-hosszu-katinka-olimpiai-bajnok-magyar-uszononek-csak-a-kontoset-cipelheti-a-vilag.htmlHosszú Katinka új képet posztolt, ezúttal az olimpiai falu egyik medencéjéből. Ebben persze nincs is semmi különös, a kommentekben azonban annál inkább. TV + Sztárok--Puzsér Róbert megint nem bír magával: nem fogod elhinni, most kinek szólt behttp://www.life.hu/sztarok/20160819-puzser-robert-megint-beszolt-ezuttal-az-olimpikonoknak.htmlPuzsér Róbert nem szokta véka alá rejteni a véleményét: Hajdú Péterrel való, mára már legendás csatározásai után most az olimpikonokat támadta be. TV + SztárokOrigoCsodás helyen nyaral Mihalik Enikő: Micsoda képek!http://www.life.hu/sztarok/20160820-mihalik-eniko-modell-csodas-helyen-nyaral-ibizan-vakaciozik.htmlMíg Józan László Amerikában pihen, addig a szépséges modell Ibizán vakációzik.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.