Bódi Sylvi ismét felturbózza az adrenalin szintet

Bódi Sylvi hajó kirándulás celeb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bódi Sylvi imádja a különleges programokat, mint például sellőjelmezben hintázni egy étteremben, vagy éppen  hullámlovagolni. Ezúttal pedig a habok közé dobta dögös testét, és szerencsénkre velünk is megosztotta ezt a pillanatot.

Sylvi rengeteg képet oszt meg a csodásabbnál-csodásabb utazásairól, most sem volt ez másképp: a celeb újabban a Maldív-szigetektől nem messze ugrott le egy hajó fedélzetéről és mártózott meg a frissítő vízben.

"Egy kis ugrálás nélkül nem létezik hajókirándulás" - írta a kép mellé.

Azta! Bódi Sylvi terpesze mindent visz

Bódi Sylvi a minap egy igencsak jól sikerült képet töltött fel képmegosztó oldalára: a modell tökéletes terpeszben pózol, méghozzá függőlegesen a rúdon. Ez tényleg kőkemény edzés, Sylvinek pedig igencsak hajlékonynak kell lennie, hogy ilyen tökéletesen tudja kivitelezni ezt a figurát. Wow! A teljes cikket itt elolvashatod!
Görög Zita igazán sokat mutatott magából: Szexi fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20160822-a-dogos-gorog-zita-bikinis-kepe-kenyeztet-minket.htmlLassan elköszönhetünk a nyártól, ám addig is vadítóan dögös sztárjaink kapva kapnak az alkalmon, hogy minél kívánatosabb fotókkal kápráztassanak el minket. Ez alól pedig Görög Zita sem kivétel. Ez Zsír!OrigoKirály Linda remek kapcsolatban van a tükörképévelhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160822-a-hires-enekesno-kiraly-linda-vegre-megszerette-a-tukorkepet.htmlAz énekesnő, - akit nemsokára a Sztárban sztár egyik versenyzőjeként láthatunk viszont - úgy érzi, hogy végre jó úton jár. Kiegyensúlyozott, és elfogadta, hogy pajzsmirigybetegsége van, de biztos abban, hogy ez csak ideiglenes és meggyógyul. Ez Zsír!Fotó: Marton Szilvia - OrigoÓ, az a test! Vajna Timi bikinialakjától megolvadt a monitorunkhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160816-vajna-timi-bikinialakjatol-megolvadt-a-monitorunk.htmlVajna Timi legutóbb még Ibizán pihent, alig néhány nappal később pedig 3 kilométerrel arrébb Formenterán, természetesen már egy másik fürdőruhánan találtuk meg. Ez Zsír!OrigoVajna Timi fürdőruhás fotójával kívánunk szép napothttp://www.life.hu/ez-zsir/20160812-vajna-timea-bikinis-fotojaval-kivanunk-szep-napot.htmlÉrdemes vetni egy pillantást Vajna Tímea legújabb fürdőruhás fotójára. Tudjuk, láthattuk már fürdőruhában, de ez nem azt jelenti, hogy unnánk a tökéletes testű leányzó idomait! Szerencsére Timi rendületlenül posztolja a dögösebbnél dögösebb képeit. Ez Zsír!OrigoFélelem és reszketés a szépségversenyek kulisszái mögötthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160815-felelem-es-reszketes-a-kifutok-kulisszai-mogott.htmlKöztudott, hogy a modellek élete nem csupán siker és csillogás, mégis az eddig látott reality műsorokban eddig nem találkozhattunk a valósággal. De ennek vége, mivel a Miss International-szépségekről készült showban megismerhetjük a szépségek igazi gyötrelmeit is.Ez Zsír!--Ellie Goulding is halandó: őt sem kímélik a pluszkilókhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160725-ellie-goulding-is-halando-ot-sem-kimelik-a-plusz-kilok-es-a-narancsbor.htmlEllie is kikapcsolódott: a közelmúltban nem Harry herceggel, hanem a barátaival, köztük egy dögös táncossal, Jackson Williamsszel töltötte a hétvégét. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.