Pár hete még verekedtek, most mégis kibékülhetett Lindsay Lohan és vőlegénye

Forrás: Instagram/Lindsaylohan -
Lindsay Lohan színésznő gyűrű
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, Lindsay Lohan is társfüggő: megbocsátott pasijának, aki pár hete elég brutálisan bánt vele. 

Lindsay Lohan és jóval fiatalabb kedvese elég zajos éven vannak túl. A színésznő és Egor Tarabasov egy éve jöttek össze, pár hónap múlva pedig el is jegyezték egymást. Nemrég azonban komoly balhé volt közöttük, ami verekedésig is fajult, és állítólag a fiú megcsalta a sztárt egy prostituálttal. Most azonban Lindsay legtóbbi posztja arra utal, szent a béke.

Forrás: Instagram/Lindsaylohan

A sztár megmutatta rajongóinak smaragd eljegyzési gyűrűjét, amit most a jobb kezén visel - a házasság előtt ezt a gyűrűt a bal kézen szokás hordani. A kép mellé írt 3 szivecske azonban biztosan azt jelenti, hogy már nem tart szünetet Lindsay és Egor - úgy fest, kibékültek. Lidsay egyébként vásásolt magának Olaszországban egy gyémántgyűrűt - most ezt viseli a másik kezén, ahol eddig Egor gyűrűje díszelgett. Ez egy igazi hollywoodi szappanopera - kíváncsian várjuk a folytatást!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.