Nagy Feró: "Az összes nőt meg fogják erőszakolni"

Fotó: Polyak Attila - Origo -
durvaság interjú migráns Nagy Feró botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az olykor meredek állításairól ismert énekes most sem rejtette véka alá a véleményét, és egy elég nyers kijelentést tett a Kolozsvári Rádióban. 

A Beatrice frontembere a Kolozsvári Magyar Napok alkalmából adott interjújában a barátkozást erőltette a kelet-európai népek közt, mivel jönnek a migránsok. A sztár mondatai hallatán sokan azt hitték, hogy csak viccel, ám az énekes hamar megcáfolta ezt – írja a Bors.

Fotó: Polyak Attila - Origo

„A törökök is itt voltak, és tönkretették a hazánkat.

Ha már jönnek a migránsok, ne vigyenek, hanem hozzanak. Ezer százalék, hogy az összes nőt meg fogják erőszakolni.

Azért jöttek, hogy elfoglalják ezt a földet, nem azért, hogy dolgozzanak. Nem hiszem, hogy a gyerekeimet, az unokáimat ki merem majd engedni az utcára. Szeretném a saját érdekeimet képviselni. Én nem hívtam őket, hogy itt mecsetet építsenek. De jönnek és követelőznek. Jönnek, átvágják a kerítést, betörik a kapukat. Ne itt harcoljanak, ne engem irtsanak ki!

Menjenek haza, és ott harcoljanak a saját szabadságukért.

Az egyéni érdekeimet képviselem, nem vagyok mingránspárti” – mondta az énekes, aki ellen nemrég egy rendőrségi eljárás is indult, mivel a román média kissé másképp értelmezte az együttes XX. század című dalát, amely szerintük kedvező fényben tünteti fel Sztálint, Adolf Hitlert és az Iszlám Állam terrorszervezetét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.