Palvin Barbi haza jár bulizni

Forrás: Instagram/realbarbarapalvin -
modell szupermodell Palvin Barbi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 22 éves lányt elhalmozzák külföldi munkákkal, emiatt sajnos nem jut annyi idő a családjára, és ez az oka annak, hogy a modell és testvére nyáron pótolják be az év közben kimaradt találkozókat.

A Sports Illustrated címlaplánya szeret bejelentés nélkül felbukkanni Magyarországon, de talán amit még ennél jobban is imád, azok

a hazai fesztiválok.

Megjelent például a VOLT Fesztiválon, Zamárdiban a Balaton Soundon, de megfordult a Sziget Fesztiválon is.

Forrás: Instagram/realbarbarapalvin

"A legtöbb fesztiválra elmegyünk, mert Barbinak ilyenkor van ideje, és ezeket a rendezvényeket nagyon élvezi is. Nem baj, legalább ilyenkor együtt vagyunk egy kicsit, de azért ez nem az igazi. Sajnos a születésnapomra nem tudott eljönni" – mondta Palvin Barbi nővére, Anita a Blikknek.

Íme, Palvin Barbi testvére, Anita Forrás: Instagram / Palvin Barbi

"Igazi lakomával várjuk Barbit, ő a magyar konyha nagy rajongója. A legtöbbször halászlét és pörköltet rendel, az a legnagyobb kedvence" - mesélte a testvér.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.