Botrány! Hatalmas balhé tört ki Pintér Tibor előadása után

Forrás: Facebook/Fem3Café -
színház Pintér Tibor előadás szervezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szervezés miatt többen idő előtt hazamentek a Nemzeti Lovas Színház Gladiátor című előadásáról. Pintér Tibor rendezése és alakítása még napokig téma lesz a színház rajongók között. 

A Siklósi Várkertben tartott előadásból csak azok a nézők láttak valamit, akik az eső sorokban kaptak helyet. A nézőteret vízszintesre rendezték be, így akik hátrébb ületk, semmit sem láttak. Sokan hazamentek az előadás közben, és alig tapsolt valaki.

"Az előadást konkrétan úgy láttuk, hogy otthagyva a 4300 forintért megváltott helyünket, leültünk a vizes fűbe a dombra! Nagyon sokan ezt a megoldást választották. Konkrétan mellettünk egy öttagú család 30 ezret fizetett a fűben ülésért!"
- háborgott a rendezvény oldalán az egyik pórul járt néző. A szervezők hamar reagáltak a kritikákra - írja a Bors.

Forrás: Facebook/Fem3Café

"A kockázatvállalás és a gyakran éjszakába nyúló munka a szakmánk sajátossága, ezt természetesen panasz nélkül vállaljuk, de higgyék el, elégedetlenségüket nem nyereséghajhászás vagy gondatlanság okozza. Rendkívül sajnáljuk, hogy többeknek csalódást okozott a rendezvény, és minden ésszerű lehetőséget meg fogunk ragadni, hogy kárpótoljuk önöket" - üzente a felelős Publicity Aim Kommunikációs Ügynökség képviseletében Szabó Krisztina.

Mi van veled, Rihanna? A világsztár ismét felbosszantotta rajongóithttp://www.life.hu/sztarok/20160822-rihanna-ismet-felbosszantotta-rajongoit-a-v-fesztivalon.htmlBudapest után Angliában is kiakadtak a rajongók Rihannára. TV + SztárokOrigo"Milyen gyorsan véget ért ez az olimpiai és ez a négy év" - Hosszú Katinka elbúcsúzott Riótólhttp://www.life.hu/sztarok/20160822-hosszu-katinka-uszono-elbucsuzott-riotol.htmlPár órája ért véget a nyári olimpia záróünnepsége, melyen Hosszú Katinka vitte a magyar zászlót. Az úszónő ezután közösségi oldalán is elbúcsúzott Riótól.TV + Sztárok--Hosszú Katinkának csak a köntösét cipelheti a világhttp://www.life.hu/sztarok/20160819-hosszu-katinka-olimpiai-bajnok-magyar-uszononek-csak-a-kontoset-cipelheti-a-vilag.htmlHosszú Katinka új képet posztolt, ezúttal az olimpiai falu egyik medencéjéből. Ebben persze nincs is semmi különös, a kommentekben azonban annál inkább. TV + Sztárok--Palya Bea a tökéletlenül tökéletes anyahttp://www.life.hu/sztarok/20160811-palya-bea-enekesno-bevallotta-hogy-tokeletlenul-tokeletes-anya.htmlPalya Bea egy percre sem áll meg: mindig valami új dolgon töri a fejét. Az energikus művészt ősszel megjelenő albumáról, inspirációiról, az anyaságról és végtelen erőforrásairól kérdeztük. TV + Sztárok--Őt szeretgeti mostanában Sarka Kata: vele vigasztalódik!http://www.life.hu/sztarok/20160819-sarka-kata-kutyajat-szeretgeti-mostanaban-vele-alszik.htmlNem rendeződött még Sarka Kata és Hajdú Péter kapcsolata, addig viszont kell valaki, akivel vigasztalódni lehet. Kata meg is mutatta, kit ölelget mostanában! Nem mást, mint az ember legjobb barátját. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoKiderült! Ezzel foglalkozott Marsi Anikó külföldönhttp://www.life.hu/sztarok/20160818-marsi-aniko-spanyolorszagban-tanarkent-dolgozott-irni-es-olvasni-tanitotta-a-masodikosokat.htmlMindig is dédelgetett álma volt Marsi Anikónak, hogy más területen is kipróbálja magát a műsorvezetésen kívül. Amíg Spanyolországban élt, erre is lehetősége nyílt: tanárként helyezkedett el. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.