Nővel csókolózott Demi Moore és Bruce Willis lánya

csók Bruce Willis színész Demi Moore
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bruce Willis és Demi Moore legkisebb lánya, Tallulah ismét felkavarta az állóvizet. A botrányairól elhíresült sztárcsemete legutóbb meztelenül pózolt, majd kopaszra nyírta a fejét, most pedig egy nővel csókolózott.

Tallulah Willisnek ezúttal még önmagát is sikerült überelnie:meztelenkedés helyett most egy nővel csókolózott, az erről készült képet pedig Instagram-oldalán is megosztotta.

Forrás: Instagram / Talluah Willis

Bruce Willis és Demi Moore legkisebb gyermeke egyébként 19 éves korában változott meg: az addig visszafogott lány inni kezdett, majd ezt követte a drogfüggősége. A hírek szerint már mindkettő káros szokásától megszabadult, de - ahogy a fenti kép is mutatja - a botrányokat továbbra sem száműzte az életéből.

Bruce Willis lánya tangás popsit villantott

A világsztár lánya, Tallulah nem rejti véka alá bájait és a kis fekete csipkét megmutatta a nagyvilágnak. A teljes cikket itt elolvashatod!

Robert Redford életére örökké árnyékot vet kisfia halálahttp://www.life.hu/sztarok/20160823-robert-redford-fia-10-hetesen-hunyt-el-a-szinesz-nemreg-meselt-a-tragediarol.htmlRobert Redford a múlt csütörtökön lett 80 éves, ám van olyan emlék, ami 57 év elteltével is kísérti. Érthető módon, Robert Redford a mai napig nem tudta feldolgozni, hogy 10 hetes korában elhunyt a kisfia. TV + Sztárok--Usain Bolt egy este alatt két nővel is megcsalta a barátnőjéthttp://www.life.hu/sztarok/20160823-hihetetlen-usain-bolt-egy-este-alatt-ket-novel-is-megcsalta-a-baratnojet.htmlTöbb felvétel is bizonyítja, hogy Usain Bolt megcsalta a barátnőjét az olimpián. A Rióban 100, 200 méteres síkfutásban és a 4x100-as váltó tagjaként triplázó, mindemellett már kilenc ötkarikás aranyéremmel büszkélkedő jamaicai atléta egy riói alkohol áztatta éjszakán bújt ágyba egy ­20 éves diáklánnyal, pedig órákkal ezelőtt még egy másik nővel csókolózott. TV + Sztárok--George Clooney felesége betegesen féltékenyhttp://www.life.hu/sztarok/20160823-hoppa-george-clooney-felesege-betegesen-feltekeny.htmlGeorge Clooney feleségének szépsége mindenkit elvarázsolt, épp ezért sokan nem is gondolták volna, hogy szörnyeteggé is változhat. Pedig megtörtént: Amal ugyanis fejébe vette, hogy férje félrelép, méghozzá egy közeli ismerősükkel! TV + Sztárok--Négy új műsorvezetővel rukkol elő az átalakuló FEM3http://www.life.hu/sztarok/20160819-hoppa-negy-uj-musorvezetovel-rukkol-elo-az-atalakulo-fem3.htmlTeljesen átalakul a FEM3, négy új műsorvezető érkezik, miközben Várkonyi Andrea és Joshi Bharat is visszatér a képernyőre egy-egy talkshow-val. TV + SztárokOrigoRomantikus fotókkal ünnepelte házasságát Vajna Tímeahttp://www.life.hu/sztarok/20160818-szivszorito-romantikus-fotokkal-unnepelte-hazassagat-vajna-timea.htmlHárom évvel ezelőtt augusztus 18-án házasodott össze az egyik leghíresebb páros: Andy Vajna és Timi. Utóbbi megható képekkel és szavakkal ünnepelte ezt a jeles eseményt. TV + SztárokOrigoÍgy néz ki mostanság a Vad Angyal sztárja, a 39 éves Natalia Oreirohttp://www.life.hu/sztarok/20160817-ma-39-eves-a-vad-angyal-sztarja-a-szineszno-ennyit-valtozott-az-utobbi-evekben.htmlEmlékeztek még a Vad Angyalra? Mi lelkesen bólogatunk, hiszen hogyan is felejthetnénk el azt a szappanoperát, ami évekkel ezelőtt milliókat ültetett le a tévé képernyői elé, köztük minket is. Natalia Oreiro egészen fiatalon kezdte a szakmát, a várva várt ismertséget pedig a Vad Angyal hozta el számára. Azóta azonban rengeteg idő eltelt, ezért megnéztük, mennyit változott a színésznő az utóbbi években... TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.