Jesszus! Így festett Mila Kunis a kezdetekben a vörös szőnyegen

Forrás: Ethan Miller / Getty Images North America / AFP -
színésznő Mila Kunis vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mila Kunis ma Hollywood egyik leggyönyörűbb színésznője, ám megmosolyogtató, ahogy 18 éve pózolt a vörös szőnyegen. 

A minap ünnepelte 18. születésnapját a FOX csatorna népszerű sorozata, a That '70s Show, amiben anno Mila Kunis is játszott. Ennek alkalmából az egyik online portál, a Life&Style összeszedte a szereplőket, hogy festettek akkor és most a vörös szőnyegen. Mila Kunis természetesen nagyon bájos volt, de tény, hogy rengeteget változott, hiszen akkor még csak 15 éves volt! A meglepő fotót itt meg is nézheted.

Forrás: Ethan Miller / Getty Images North America / AFP

Milával egyébként azóta nagyot fordult a világ: igazi filmcsillag lett, hozzáment álmai pasijához, Ashton Kutcherhez, és most várja második gyermekét.

A magazin összeállításán belelkesülve mi is kerestünk egy régi fotót a színésznőről: meg kell hagyni, 2004-ben még igen viccesen tudott felöltözni a karakteres arcú színésznő...

Forrás: Getty Images/AFP/2004 Getty Images/Scott Gries
Nagyon ciki! A Tények közben kapta el a röhögés Marsi Anikóthttp://www.life.hu/sztarok/20160823-szomoru-hir-konferalasa-kozben-kapta-el-a-rohoges-marsi-anikot-tv2-tenyek.htmlA tények mai esti adásában Marsi Anikó igen ciki szituációba keveredett.TV + SztárokOrigoVálás után újra együtt? Csókot lopott Diane Kruger és Joshua Jacksonhttp://www.life.hu/sztarok/20160823-diane-kruger-es-joshua-jackson-ismet-egy-part-alkotnak.htmlSzakításuk után, ismét együtt flangált Joshua Jackson és Diane Kruger. Sőt, csókolóztak is, és egy percre sem engedték el egymást. Vajon ismét egy párt alkotnak? TV + Sztárok--Iszak Eszti megtörte a csendet- ezt írta közösségi oldalára a műsorvezetőhttp://www.life.hu/sztarok/20160823-iszak-eszti-is-kozzetett-kozossegi-oldalan-egy-posztot-amiben-szakitasukat-taglalja.htmlAz elmúlt napokban folyamatos találgatásokkal teltek Iszak Eszti és Dobrády Ákos kapcsolatát illetően. Végül kiderült, néhány hete már nem alkotnak egy párt. A további pletykák elkerülése érdekében, Ákos közösségi oldalán mesélte el a történteket. Eszter reakciójára sem kellett sokat várni. TV + SztárokOrigoNővel csókolózott Demi Moore és Bruce Willis lányahttp://www.life.hu/sztarok/20160823-elkepeszto-novel-csokolozott-demi-moore-es-bruce-willis-lanya.htmlBruce Willis és Demi Moore legkisebb lánya, Tallulah ismét felkavarta az állóvizet. A botrányairól elhíresült sztárcsemete legutóbb meztelenül pózolt, majd kopaszra nyírta a fejét, most pedig egy nővel csókolózott. TV + SztárokAFPUsain Bolt egy este alatt két nővel is megcsalta a barátnőjéthttp://www.life.hu/sztarok/20160823-hihetetlen-usain-bolt-egy-este-alatt-ket-novel-is-megcsalta-a-baratnojet.htmlTöbb felvétel is bizonyítja, hogy Usain Bolt megcsalta a barátnőjét az olimpián. A Rióban 100, 200 méteres síkfutásban és a 4x100-as váltó tagjaként triplázó, mindemellett már kilenc ötkarikás aranyéremmel büszkélkedő jamaicai atléta egy riói alkohol áztatta éjszakán bújt ágyba egy ­20 éves diáklánnyal, pedig órákkal ezelőtt még egy másik nővel csókolózott. TV + Sztárok--George Clooney felesége betegesen féltékenyhttp://www.life.hu/sztarok/20160823-hoppa-george-clooney-felesege-betegesen-feltekeny.htmlGeorge Clooney feleségének szépsége mindenkit elvarázsolt, épp ezért sokan nem is gondolták volna, hogy szörnyeteggé is változhat. Pedig megtörtént: Amal ugyanis fejébe vette, hogy férje félrelép, méghozzá egy közeli ismerősükkel! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.