Hoppá! Sztárok, akik visszavonták eljegyzésüket

esküvő eljegyzés Cinthya Dictator Muri Enikő Iszak Eszter Varga Viktor felbontás Dobrády Ákos Lola szakítás Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, a celebeknél az eljegyzés nem igazán vehető komolyan, Varga Viktor, Berki Krisztián és Iszak Eszti is meggondolta magát, gyűrű ide vagy oda.

A legfrissebb hír, ami megdöbbentette a rajongókat, hogy Dobrádi Ákos és menyasszonya, Iszak Eszti öt év után szakítottak. A zenész 2014-ben kérte meg kedvese kezét, egy romantikus Costa Rica-i nyaralás alatt. Év elején pedig már a gyermekvállaláson gondolkodott a sztárpár, ám úgy tűnik, a soká tartó eljegyzés esküvő nélkül nem nyerő.

Iszak Eszti öt év együttlét és eljegyzés után kezd új életet Forrás: Facebook/Iszak Eszter

Muri Enikő az esküvőre készült, de a házasságra már nem került sor. Az énekesnő és egykori vőlegénye, Károly tavasszal szakítottak. „Egy biztos: most egy ideig senkit nem szeretnék magam mellett. Nem vágyom felelősségre, kötöttségre, csak arra, hogy összerakjam a széthullott kockákat az életemben" – mondta akkor Enikő. Igaz, az eljegyzés hollywoodi filmbe illő volt, hiszen Károly az egész lakást gyertyákkal tette tele, és akárcsak amikor Chandler megkérte Monica kezét a Jóbarátok című sorozatban, úgy zajlott a ceremónia. Ám, úgy tűnik, ez sem volt elég ahhoz, hogy az esküvő bekövetkezzen.

Enikő is úgy döntött, hogy egy darabig egyedül folytatja Forrás: Facebook/Muri Enikő

Berki Krisztián térdre ereszkedett, és feleségül kérte gyermeke édesanyját, természetesen a kamerák kereszttüzében, ám kiderült, ez csak egy szerep volt a részéről, amit eljátszott.

Végül az eljátszott vagy éppen komolynak gondolt eljegyzés vége szakítás lett. Akkor Krisztián elmondta, Natasa Zselyke valódi szerelemgyerek, de Pamelával társként nem tudtak együttműködni. Ő nem tudta megadni a nőnek azt, amire vágyott, ugyanakkor Pamela sem tudta biztosítani számára a kellő szabadságot. Végül a pár egy csodálatos maldív-szigeteki nyaraláson egymás karjaiban kötött ki, és bár az esküvőt azóta is halogatják, legalább szakításról nem esett szó az elmúlt időszakban.

Forrás: Facebook/Berki Krisztián

Varga Viktor jégbe vésett eljegyzésen kérte meg Cinthya Dictator kezét, az Édes Élet kamerái előtt. A lány azt hitte, egy sima forgatásra érkeznek a műjégpályára, ám egyszer csak előkerült a gyűrű, és a pár felforrósította a jeges hangulatot, ám nem sokkal később szakítottak. „Két hónapja szenvedünk, nem mehetett ez így tovább. Cinthya többször is mondta, hogy költözzek el, így fogtam magam, és eljöttem abból a házból, ahol együtt éltünk" – mondta akkor Viktor. Végül mégsem bírták egymás nélkül, és egy romantikus indiai utazással ünnepelték kibékülésüket, viszont esküvőről azóta sem esett szó.

Cinthya és Viktor jelenleg egy hajóban Forrás: Instagram/Cinthya Dictator

Lola se veled, se nélküled kapcsolatában volt már eljegyzés, aztán szakítás, és most ismét a békülés útjára lépett a pár. Úgy tűnik, ők sem tudnak egymás nélkül élni, de időnként el kell válniuk, hogy rájöjjenek, összetartoznak.

Lola eljegyzés, majd szakítás után a békülés útjára lépett Forrás: Instagram/Lola
Hajdú Péter szívesen elhagyná Magyarországothttp://www.life.hu/sztarok/20160824-hajdu-peter-legszivesebben-elmenne-magyarorszagrol.htmlNehéz időszakon megy keresztül Hajdú Péter: a házassága romokban hever, és munkafronton sem kapott jó híreket. Nem csoda, hogy a televíziós szívesen elutazna. TV + SztárokOrigoLetépte magáról a bi­ki­nit giga mellű ma­gyar mo­dellhttp://www.life.hu/sztarok/20160824-elkepeszto-levedlette-magarol-a-gatlasokat-es-a-bi-ki-nit-is-a-ha-tal-mas-mellu-ma-gyar-mo-dell.htmlLévai Adrienn már szám­­ta­­lan­­szor kidomborította a tehetségét, de újra és újra bebizonyítja, hogy érdemes rá odafigyelni. Nézzük csak! TV + Sztárok--Katinka és Shane az élen vonultak be a Syma Csarnokba: Több ezren köszöntötték az olimpikonokat http://www.life.hu/sztarok/20160824-tobb-ezren-koszontottek-az-olimpikonokat-hosszu-katinka-es-shane-tusup-az-elen.htmlTöbb ezer fős lelkes tömeg, rokonok, barátok, szurkolók és a média munkatársai fogadták a riói olimpiáról az aranygéppel, valamint korábban hazatért magyar olimpikonokat szerda délelőtt a Syma Csarnokban. TV + SztárokOrigoAlekosz kiborult, amiért Aurelio ismét a farkát pörgetihttp://www.life.hu/sztarok/20160824-valo-vilag-rtl-klub-alekosz-kiborult-amiert-aurelio-ismet-a-farkat-porgeti.htmlNekiment Kolosi Péternek, az RTL programigazgatójának, Nádai Anikót napraforgónak nevezte, a VV6 nyertesét pedig lesajnálja. Sőt, Orbán Viktornak is üzent. TV + SztárokOrigoBochkorék kifaggatták a "nemfocista" Szalai Ádámothttp://www.life.hu/sztarok/20160824-bochkor-gaborek-kifaggattak-a-nemfocista-szalai-adamot-aki-megviccelte-a-borsot.htmlA napokban lukra futott az egyik ismert hazai bulvárlap, tudniillik az ismert focista helyett egy másik Szalai Ádámot interjúvoltak meg e-maiben Iszak Eszterrel való vélt kapcsolata okán. A Music Fm reggeli műsora mikrofonvégre kapta a "másik" szalai Ádámot, akiről kiderült, hogy milyen szuper arc. TV + SztárokOrigoKassai Viktor „péniszén” pörög most az internethttp://www.life.hu/sztarok/20160824-kassai-viktor-peniszen-porog-most-az-internet.htmlBoldogan konstatáltuk, hogy bizony, az internetezőknek még mindig nincs szüksége munícióra, ha a humorbombákról van szó. Most például páran kiszúrták, hogy az egyik kedvenc bírónk, Kassai Viktor meccs közben lóbálta a... TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.