Alekosz kiborult, amiért Aurelio ismét a farkát pörgeti

Forrás: Alekosz/Facebook -
Kolosi Péter Aurelio Való Világ Alekosz RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nekiment Kolosi Péternek, az RTL programigazgatójának, Nádai Anikót napraforgónak nevezte, a VV6 nyertesét pedig lesajnálja. Sőt, Orbán Viktornak is üzent.

Alekosz felháborodott a VV8 promóvideóján, amelyben Aurélió ismét meztelen hímtagját pörgeti, és felszólítja az országot, hogy küldjenek be hasonló videókat.

Alekosz Forrás: Alekosz/Facebook

"Szégyenfolt.

Nagyjából így jellemezném a VV6 győztesét. Noha, ő magát Bajnoknak hívatja, győzelme és jelenléte még is megmagyarázhatatlan. Legalább is ép ésszel megmagyarázni nem lehet. De a hibát mégsem ő követte el.

Kolosi Péter: az RTL Klub programigazgatója, ezúttal túl messzire ment.

Bizonyos értelemben sajnálom is a VV6 győztesét. Kolosi Péter és az RTL Klub kreatív osztályának elferdült fantazmagóriáját hajtja végre a VV6 győztese, amiről véleményem szerint ő maga nem mindig van meggyőződve arról, hogy helyes-e.

Kolosi Péter felelőssége politikai értelemben is megkérdőjelezhető.

Társadalmilag nem elfogadható az, ha az egyik legnézettebb kereskedelmi csatorna nyilvános propellerezésre szólít fel

és mutatja be azt, az Országnak háza előtt, vagy éppen az interneten, a fiataloknak.

Orbán Viktornak, mint a konzervatív párt vezetőjének, mindenféleképpen hatást kell gyakorolnia erre a jelenségre, mert ez már nem a jó ízlésről szól hanem egyéb, törvénybe ütköző, fiatal társadalmat elferdülten befolyásoló kérdéseket is felvet.

A VV6 győztesétől teljes mértékben elhatárolódom, közlésével egyet nem értek, kommunikációját károsnak ítélem meg.

Remélem, hogy a VV8 műsorvezetője: Nádai Anikó (napraforgó) is megteszi ugyanezt, mert mint újdonsült gyakorló Édesanya, talán nem lenne ildomos egyenrangot vállalni a vállalhatatlannal.

- Alekosz -"

Úgy tudni, a csatorna időközben eltávolította a kisfilmet az oldaláról.

Kefír: "Kifejezetten várom, hogy nő legyek"http://www.life.hu/sztarok/20160824-kefir-o-is-szerepel-majd-a-sztarban-sztar-legujabb-adasaiban-az-enekes-no-lesz.htmlAz énekes nagyon régóta nem szerepelt egyetlen csatornán sem, így a rajongók már alig várják, hogy újra képernyőn láthassák kedvencüket. TV + SztárokOrigoCsobot Adél egy tehetségkutató zsűritagja leszhttp://www.life.hu/sztarok/20160824-csobot-adel-enekesno-istenes-bence-kedvese-zsuritag-lesz-a-super-tv2-uj-musoraban.htmlA Super TV2 képernyőjén debütál a Sztárban sztár meg egy kicsi, a műsor egyik zsűritagja Csobot Adél lesz. TV + Sztárok--Mi történt? A szépséges Hódi Pamela szörnyeteggé változotthttp://www.life.hu/sztarok/20160824-a-szepseges-hodi-pamela-felismerhetetlen-lett.htmlLegutóbb, amikor Hódi Pamela egy szál bikiniben pózolt, mi is konstatáltuk, hogy Berki Krisztián egy mázlista, azonban a celeb újabban egy elég ijesztő képet osztott meg a feleségéről. Nézzétek csak! TV + SztárokOrigoA sors ismét összehozta Keresztes Ildikót és volt mentoráltjáthttp://www.life.hu/sztarok/20160824-ujra-keresztes-ildiko-kezebe-kerul-volt-mentoraltja-hegyi-david-sorsa.htmlHat évvel ezelőtt Keresztes Ildikó szavazata döntött Hegyi Dávid sorsáról, akkor azonban az ifjú tehetségnek el kellett hagynia a színpadot. Most azonban a Star Academy nevű, új TV2-s tehetségkutatóban ismét találkoznak: Dávid versenyzőként, Ildikó pedig mint zsűritag. TV + SztárokOrigoMégsem békül az álompár? Órákig iszogatott kolléganőjével Joshua Jacksonhttp://www.life.hu/sztarok/20160824-joshua-jackson-es-ruth-wilson-orakig-iszogatott-ejszaka.htmlSűrű napok vannak Joshua Jackson mögött: szakítás, békülés, most pedig befigyelt a nevető harmadik fél...TV + Sztárok--Nagyon ciki! A Tények közben kapta el a röhögés Marsi Anikóthttp://www.life.hu/sztarok/20160823-szomoru-hir-konferalasa-kozben-kapta-el-a-rohoges-marsi-anikot-tv2-tenyek.htmlA Tények kedd esti adásában Marsi Anikó igen ciki szituációba keveredett. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.