Csalással vádolják az X-Faktor zsűrijét

Forrás: Facebook/ByeAlex -
X-Faktor mentorok Schiwert-Takács László csalás RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még el sem kezdődött a műsor, de máris áll a bál! Egy apuka csalással vádolja az X-Faktor zsűrijét: azt állítja, előre megírt forgatókönyv alapján már most tudják a mentorok, hogy ki jutott a döntőbe.

„Mindenhol úgy hirdetik, hogy ez egy tehetségkutató műsor, ahol tehetségeket és nem alkoholista, drogos fiatalokat keresnek. Voltam pár forgatáson, és észrevettem, hogy a négy mentornak sincs beleszólása, melyik versenyző mikor és hogyan jut tovább a verseny folyamán" - nyilatkozta az édesapa a Blikknek, akinek gyeremek a mentorházig jutott, de aztán kiesett.

A mentorok Forrás: Facebook/ByeAlex

Azt mesélte, hogy az RTL kreatív producere, Schiwert-Takács László utasította a mentorokat, hogy kinek kell továbbjutnia. „Ebben a kuplerájban én vagyok a Madame"- idézte fel a producer szabait az édesapa, aki azt is állítja, már most tudják, ki fogja megnyerni az X-Faktort.

A Blikk megkereste a producert, aki így nyialtkozott:
"Hazugság, hogy bármelyik előadónak ígértünk volna valamit. Eddig egyik versenyzővel sem beszéltem, pláne nem a rokonaikkal. Kizárólag a felháborodott apukával, aki perrel fenyegetőzik. A műsor eddigi ötéves történetében minden versenyző, és azok rokonai is megértették, hogy a titoktartási szerződést be kell tartani, és adás előtt nem lehet arról beszélni, ki jut tovább és ki esik ki. Ez elrontja a műsor varázsát."

Király Linda súlyos betegséggel került kórházbahttp://www.life.hu/sztarok/20160825-kiraly-linda-sulyos-betegseggel-kerult-korhazba-krupp-fulladas.htmlHoppá! Sztárok, akik visszavonták eljegyzésükethttp://www.life.hu/sztarok/20160824-sztarok-akik-visszavontak-eljegyzesuket-iszak-eszti-berki-krisztian-muri-eniko-lola-varga-viktor.htmlLáttad már Zsédát smink nélkül? Nos, álomszép!http://www.life.hu/sztarok/20160824-zseda-zsedenyi-adrienn-keves-sminben-is-nagyon-szep.htmlJennifer Lawrence a csúcs: ismét ő kereste a legtöbbethttp://www.life.hu/sztarok/20160823-jennifer-lawrence-lett-2016-ban-a-legjobban-kereso-szineszno.htmlKenderesi "Sajtburesz" Tamástól elvárják, hogy mindig valami vicceset mondjonhttp://www.life.hu/sztarok/20160824-kendersei-sajtburesz-tamas-uszotol-elvarjak-hogy-mindig-valami-vicceset-mondjon.htmlÁllítják: Iszak Eszti felvette a kapcsolatot a "nemfocista" Szalai Ádámmalhttp://www.life.hu/sztarok/20160824-iszak-eszti-felvette-a-kapcsolatot-a-nem-focista-szalai-adammal.html






Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.