Nahát! Végre együtt jelent meg Leighton Meester és Adam Brody a vörös szőnyegen

Leighton Meester Adam Brody vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár már egy ideje együtt vannak, mégis nagyon, de nagyon ritkán mutatkozik együtt nyilvánosan Adam Brody és Leighton Meester.

A pletykafészek színésznője és férje Brody új sorozatát ünnepelte, ez alkalomból látogattak el a The London Hotelben rendezett partira Los Angelesbe. A párnak ez volt az első vörös szőnyeges megjelenése a 2014-es Tony Awards óta, valamint pontosan harmadik alkalommal mutatkoztak együtt, pedig már egy ideje házasok, tavaly első babájuk is megszületett.

Leighton és Adam 2014-ben, a Tony Awards-on Forrás: NORTHFOTO/Copyright (c) 2014 BEImages. No use without permission./Gregory Pace/Beimages

Természetesen nagyon cuki volt együtt a két sztár, akik számára a magánélet szent és sérthetetlen: ezért sem szeretnek nyilvános helyen együtt megjelenni. Nem akarnak ugyanis azok nyomdokaiba lépni, akiknek a túlzott nyilvánosság tette tönkre a házasságát. A róluk készült legfrissebb képeket itt megnézheted.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.