Az Észbontók legújabb évadától tuti eldobod az agyadat

Kovács Áron Észbontók villalakó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ex-villalakó, playmate és meztelen reality show szereplő is feltűnik majd az Észbontók című műsor legújabb évadában. Az ősszel visszatérő hazai fejlesztésű vetélkedő idén is felhőtlen szórakozást ígér, a házigazda pedig ismét Kovács Áron lesz.

A műsorban továbbra is női és férfi csapatok versengenek egymással az értékes nyereményekért. A többfordulós játékban a csapatoknak ki kell találniuk, hogy az „észbontók" tudják-e a helyes választ az adott állításra.

Az előző évad szereplőinek igencsak sok fejtörést okozott jó néhány kérdés megválaszolása; a legjobb pillanatokat szeptember 1-jén és 8-án felidézi a VIASAT3. Így például többek között azt a momentumot is, amikor egy hölgy játékos kifejtette, hogy a 11-es gólt biztos nem rúgják 11 méterről, mivel az nagyon messze van. Egy másik szereplő szerint a levegő kemény halmazállapotú,

Julianus barát pedig valójában egy herceg volt.

Mindemellett az Észbontóknak köszönhetjük azt a kultikus okfejtést is, miszerint Pumped Gabo meggyőződése, hogy Petőfi Sándor Anyám tyúkja című verse így hangzik helyesen:

"Ej mi a kő! tyúkatyó kend, Mikor megyünk már edzeni?".

Az előző műsorhoz hasonló izgalmas okfejtésekben idén sem lesz hiány, sőt a tavalyi adásból sok ismerős arc tűnik majd fel a képernyőn, köztük Csöpi is, akinek anno az ábécével akadtak kisebb gondjai. Észbontók best of epizódok az előző évad legjobb pillanataival, szeptember 1-jén és 8-án 21.00 órától. A műsor új pedig évadát szeptember 15-től minden csütörtökön 21.00 órától, a VIASAT3 műsorán tekintheted meg!

Csúnyán lejáratta magát Britney Spearshttp://www.life.hu/sztarok/20160825-csunyan-lejaratta-magat-britney-spears-james-corden-musoraban.htmlVajon mi sül ki abból, ha Britney Spears egy remek humoristával, James Cordennel kerül egy autóba, ahol még egy pár dallal is szórakoztatnak minket? Egyelőre még csak az előzetest láthattuk, de az nem ígér túl sok jót: az énekesnő ugyanis ahelyett, hogy énekelt volna, csak tátogott... TV + Sztárok--Szemtanúja volt anyja halálának a színésznőhttp://www.life.hu/sztarok/20160825-a-magyar-szarmazasu-szineszno-mariska-hargitay-mellett-hunyt-el-az-edesanyja.htmlA fél világot sokkolta, amikor a hollywoodi szexszimbólum, Jayne Mansfield 34 évesen életét vesztette egy autóbalesetben. Most azonban kiderült, hogy a tragédia napján a magyar származású Mariska Hargitay is a kocsiban ült, és szemtanúja volt édesanyja halálának. TV + Sztárok--Vámos Erika újra szerelmeshttp://www.life.hu/sztarok/20160825-hurra-vamos-erikara-ismet-ratalalt-a-szerelem.htmlA TV2 műsorvezetője hat hosszú év után ismét szerelmes. Erika június 6-a óta alkot egy párt új kedvesével, aki ugyan nem szívesen szerepel, a tévés most mégis elárult pár dolgot a kapcsolatukról.TV + SztárokOrigoKenderesi Tamás: "Talán túlságosan is Michael Phelpsre koncentráltam"http://www.life.hu/sztarok/20160824-kenderesi-tamas-sajat-elmondasa-szerint-tulsagosan-michael-phelpsre-koncentralt.htmlA olimpiai bronzérmes Tamás a Mokka műsorában járt és elárulta, hogy talán túlságosan is elsőbbséget élvezett, hogy a 200 méteres pillangóúszás elő- és középfutamában is megelőzze példaképét, Michael Phelpst. Vajon mi lett volna, ha nem erre koncentrál?! TV + Sztárok--Gyűlöletből barátság: Gesztesi Károly elárulta, hogy miért nem kedvelte Lagzi Lajcsithttp://www.life.hu/sztarok/20160823-gesztesi-karoly-elarulta-hogy-miert-nem-kedvelte-lagzi-lajcsit.htmlKevesen tudják, de Gesztesi Károly és Lajzi Lajcsi mögött 40 éves barátság áll: együtt jártak gimnáziumba, együtt úsztak és most egy közös vitorlázáson elevenítették fel a régi emlékeket. Gesztesi például azt is elárulta, hogy eleinte nem kedvelte a zenészt. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huGeorge Clooney felesége betegesen féltékenyhttp://www.life.hu/sztarok/20160823-hoppa-george-clooney-felesege-betegesen-feltekeny.htmlGeorge Clooney feleségének szépsége mindenkit elvarázsolt, épp ezért sokan nem is gondolták volna, hogy szörnyeteggé is változhat. Pedig megtörtént: Amal ugyanis fejébe vette, hogy férje félrelép, méghozzá egy közeli ismerősükkel! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.