Vámos Erika újra szerelmes

Forrás:Facebook/Vámos Erika -
Vámos Erika szerelem kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 műsorvezetője hat hosszú év után ismét szerelmes. Erika június 6-a óta alkot egy párt új kedvesével, aki ugyan nem szívesen szerepel, a tévés most mégis elárult pár dolgot a kapcsolatukról.

"Az első találkozás sorsszerű volt. Megtörtént a kézfogás, és azt vettem észre, hogy hosszú másodpercekig nézünk egymás szemébe. Elementáris erővel vonzódtunk egymáshoz már az első pillanattól" – mesélte a TV2-n látható TestŐr című műsor háziasszonya a Blikknek.

Vámos Erika Forrás:Facebook/Vámos Erika

Mint arról beszámoltunk, nem adatott meg Vámos Erikának, hogy természetes úton szülessen gyermeke, ezért szeretett volna örökbe fogadni egy hányattatott sorsú csöppséget. Alig több mint egy évvel ezelőtt még bizakodó volt, és remélte, hogy hamarosan édesanya lesz, azonban a bürokrácia buktatói miatt úgy tűnik, a kicsi később érkezik meg az életébe.

Erika párja azonban teljes mértékben támogatja kedvesét.

"A páromnak még tévéje sincs. Három hete együtt voltunk, amikor rájött, hogy egy hírességgel van együtt. Arról sem volt tudomása, hogy mióta szeretnék örökbefogadni egy babát" - árulta el Erika.

Forrás: Facebook/Vámos Erika

A műsorvezető arról is mesélt, hogy míg ő szeret aktív társasági életet élni, addig szerelme inkább kirándul, vagy pihen, azonban

ez sem jelent akadályt.

"Ez nem csak szerelem, hanem szenvedély is. Sosem éreztem még ilyet! Nincs lila köd, józan, racionális döntéseket hozunk. Tulajdonképpen már együtt lakunk, pedig hat évig egyedül éltem, ez eleinte furcsa volt. Érdekes, mert szinte alig van közös tulajdonságunk. Tűz és víz vagyunk,heves vitáink vannak, ám nem tartanak sokáig, pár perc után már békülünk is - mondta Vámos, majd hozzátette, hogy volt két hét, amikor úgy gondolta, hogy mégsem szeretne kapcsolatot,

jó neki egyedül.

"Ám nem viccelek, fizikai fájdalmat éreztünk, amikor külön voltunk. Nem tudtunk aludni, én napokig nem ettem, szinte úgy éreztem, hogy belehalok a hiányába, de ez fordítva is így volt."

Óri­ási de­kol­tázst villantott Ke­resz­tes Il­dikóhttp://www.life.hu/sztarok/20160824-hoppa-ori-asi-de-kol-tazst-villantott-ke-resz-tes-il-diko.htmlKeresztes Ildikó egy elég szexi sze­re­lés­ben vá­sá­rol­ga­tott, a látványa pedig csakúgy vonzotta a tekinteteket.TV + Sztárok--Bódi Sylvi korallzátonynak csapódott szörfözés közben, de már jól vanhttp://www.life.hu/sztarok/20160824-elkepeszto-a-baleset-mely-nyomot-hagyott-a-bodi-sylvi-testen.htmlNemrég egy csúnya baleset érte Bódi Sylvit: szörfözés közben csúnyán megsérült és össze kellett varrni a mellkasát. A szépséget azonban még ez sem tantoríthatta el a kedvenc sportjától, hiszen máris szörfdeszkára állt. TV + SztárokHajdú Péter szívesen elhagyná Magyarországothttp://www.life.hu/sztarok/20160824-hajdu-peter-legszivesebben-elmenne-magyarorszagrol.htmlNehéz időszakon megy keresztül Hajdú Péter: a házassága romokban hever, és munkafronton sem kapott jó híreket. Nem csoda, hogy a televíziós szívesen elutazna. TV + SztárokOrigoÍgy gratulált Kapás Boglárka Gyurta Daninak http://www.life.hu/sztarok/20160824-kapas-boglarka-is-gratulalt-gyurta-daninak.htmlMúlt csütörtökön beválasztották a Nemzetközi Olimpiai Bizottság sportolói bizottságába Gyurta Dániel olimpiai bajnok úszót. TV + Sztárok--Hamis gyógyszerek ölhették meg Prince-thttp://www.life.hu/sztarok/20160822-elkepeszto-hamis-gyogyszerek-olhettek-meg-princet.htmlHalála előtt a zenész állítólag egy hétig annyi fájdalomcsillapítót szedett, amitől napokig nem tudott elaludni. Most újabb titokra derült fény a gyógyszerekkel kapcsolatban: az a táska, melyet Prince otthonában találtak, veszélyesen erős szintetikus fájdalomcsillapítót tartalmazott. TV + Sztárok--Boldog születésnapot, Demcsák Zsuzsa!http://www.life.hu/sztarok/20160822-boldog-szuletesnapot-demcsak-zsuzsa.htmlA gyönyörű műsorvezető képeit elnézve, nem is gondolnánk, hogy Demcsák Zsuzsa vasárnap ünnepelte a 38. születésnapját. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.