Monique Covet: "Készen állok a gyerekvállalásra!"

szülés Monique Covet kapcsolat gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori pornósztár végre jól érzi magát a bőrében. Ugyan véget ért egy kapcsolata, de már el is kezdődött egy másik. Így nem csoda, hogy mostanában vágyakozva nézi a babakocsit tologató nőket.

Monique Covet életébe végre ismét beköszöntött a szerelem. Nemrég szakított a kedvesével, de már akkor tudta, kinek a karjaiban keresheti a boldogságot. Az új férfival egy konditeremben ismerkedett meg két évvel ezelőtt, de

akkor Marco miatt nem kerültek közelebb egymáshoz.

"Rájöttem, hogy az exem képtelen megváltozni. Képtelen, volt leszakadni a családjáról, amit egyre nehezebben viseltem. Túlságosan erősen befolyásolta az anyja, aki mindenbe beleszólt, és mindenfélét kitalált, hogy a fia elmenjen hozzá. Gyakran beteget jelentett" - mesélte Monique a Hot! magazinnak.

Forrás: Fb / Monique Covet

Az egykori pornósztár arról is mesélt, hogy mivel sohasem volt normális családja, így már kislányként megfogadta, hogy ha neki egyszer gyermekei születnek, mindent megad majd nekik, amit ő nem kapott meg:

érzelmi biztonságot, nyugalmat, szeretetet.

"Már nézegetem a gyerekeket az utcán, és elérzékenyülök, ha meglátok egy aranyos kislányt, vagy kisfiút. Mindenki életében eljön az a pillanat, amikor már szellemileg és lelkileg is késznek érzi magát a családalapításra. Én most jutottam el idáig" - mondta a szépség. Az elmondottak alapján lehet, hogy mindez lassan aktuálissá válik?

Az Észbontók legújabb évadától tuti eldobod az agyadathttp://www.life.hu/sztarok/20160825-hurra-az-eszbontok-masodik-evadatol-tuti-eldobod-az-agyadat.htmlEx-villalakó, playmate és meztelen reality show szereplő is feltűnik majd az Észbontók című műsor legújabb évadában. Az ősszel visszatérő hazai fejlesztésű vetélkedő idén is felhőtlen szórakozást ígér, a házigazda pedig ismét Kovács Áron lesz. TV + Sztárok--Mi történt veled Vincent Cassel? A herceg békává változotthttp://www.life.hu/sztarok/20160825-vincent-cassel-folott-is-rendesen-eljart-az-ido.htmlMint kiderült, az egykor szívdöglesztő színész is halandó: sajnos a közel 50 éves Vincent az évekkel páhuzamban egyre többet veszít a varázsából. TV + Sztárok--Csúnyán lejáratta magát Britney Spearshttp://www.life.hu/sztarok/20160825-csunyan-lejaratta-magat-britney-spears-james-corden-musoraban.htmlVajon mi sül ki abból, ha Britney Spears egy remek humoristával, James Cordennel kerül egy autóba, ahol még egy pár dallal is szórakoztatnak minket? Egyelőre még csak az előzetest láthattuk, de az nem ígér túl sok jót: az énekesnő ugyanis ahelyett, hogy énekelt volna, csak tátogott... TV + Sztárok--Letépte magáról a bi­ki­nit giga mellű ma­gyar mo­dellhttp://www.life.hu/sztarok/20160824-elkepeszto-levedlette-magarol-a-gatlasokat-es-a-bi-ki-nit-is-a-ha-tal-mas-mellu-ma-gyar-mo-dell.htmlLévai Adrienn már szám­­ta­­lan­­szor kidomborította a tehetségét, de újra és újra bebizonyítja, hogy érdemes rá odafigyelni. Nézzük csak! TV + Sztárok--Usain Bolt egy este alatt két nővel is megcsalta a barátnőjéthttp://www.life.hu/sztarok/20160823-hihetetlen-usain-bolt-egy-este-alatt-ket-novel-is-megcsalta-a-baratnojet.htmlTöbb felvétel is bizonyítja, hogy Usain Bolt megcsalta a barátnőjét az olimpián. A Rióban 100, 200 méteres síkfutásban és a 4x100-as váltó tagjaként triplázó, mindemellett már kilenc ötkarikás aranyéremmel büszkélkedő jamaicai atléta egy riói alkohol áztatta éjszakán bújt ágyba egy ­20 éves diáklánnyal, pedig órákkal ezelőtt még egy másik nővel csókolózott. TV + Sztárok--Ez azért durva: Hugh Grant nem ismerte fel Renée Zellwegerthttp://www.life.hu/sztarok/20160822-hugh-grant-nem-ismerte-meg-kolleganojet-renee-zellwegert.htmlÉletemben nem láttam még ezt a nőt – mondta Hugh Grant egy brit talkshow-ban, miután elé tették a színésznő fotóját. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.