JLo ragyog, Casper Smart viszont nincs jó passzban a szakítás után

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Ethan Miller -
Casper Smart szakítás Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer Lopez és fiúkája, Casper Smart románca most egy ideig biztosan szünetel: a dívának elege lett. 

A szakítás oka állítólag az volt, hogy Casper egy meccsre ment barátaival ahelyett, hogy egy Jennifer számára roppant fontos jótékonysági eseményen vett volna részt a díva oldalán. Jennifer bepipult a fiú ellenkezésén, és nemes egyszerűségge szakított vele. A pár tagjaiból Caspert viselte meg a szakítás: a minap mindkettőjüket lefotozták New York-ban, és míg JLo mosolya hatalmas volt, addig exe nem tűnt túl boldognak. A róluk készült képeket itt találod.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Ethan Miller

A 47 éves díva és 29 éves kedvese között állítólag hetek óta nem volt rendben a dolog, de vélhetően a fiú már szánja-bánja a történteket, ami érthető is, hiszen Jennifer révén eléggé más körökbe jutott - olyanokba, ahova egyszerű háttértáncosként esélye sem lett volna. Hát, ennyi volt Casper, de arra azért kíváncsiak vagyunk, vajon hány éves fiúkára csap le legközelebb a sztár.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.