Fásy Mulató Sláger TV Fásy Ádám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fásy Ádám műsorait novembertől már nem láthatjuk többé a Sláger TV-n, mivel a zenecsatorna más műsorokat tervez.

A Fásy Ádám műsoraira vonatkozó szerződés 2016. november 30-án lejár, amelyet a gyártó jogtulajdonos és a Sláger TV sem kívánt meghosszabbítani – közölte a csatorna.

Forrás: Tv2

A hír igaz – erősítette meg a Borsnak a gyártó cég vezetője, Fásyné Gurzó Mária, majd az okokról is beszélt.

"Július végén közöltem a Tematic Kabellel, azaz a Sláger TV-vel, hogy nem kívánom meghosszabbítani a közöttünk lévő megállapodást, mely ez év novemberében lejár. Elég volt öt évet eltölteni ezen a csatornán. Mivel nem hosszabbítom meg a szerződést – bár a Sláger TV szerette volna –, ennek megfelelően nyilvánvalóan a férjem,

Fásy Ádám lekerül a csatorna képernyőjéről.

"Távozásunkat egyeztettük a hosszú évek óta velünk együttműködő előadóinkkal is, többek között az Apostol együttessel, Varga Viktorral, a Desperadóval, Csordás Tibivel, és sorolhatnám még tovább... Egyetértettek az elhatározásunkkal, ami azt jelenti, hogy velünk együtt ők is valamennyien otthagyják a csatornát. Természetesen a rajongóinkat, illetve nézőinket nem hagyjuk cserben – magyarázta, és hozzátette: a jövőben sem ő, sem férje nem szeretne nyilatkozni az ügyről" - szögezte le.

Ragyog a Romantic egykori énekesnője! Szebb, mint valahahttp://www.life.hu/sztarok/20160826-a-romantic-egykori-enekesnoje-kunovics-katinka-ragyog-a-boldogsagtol.htmlKunovics Katinka két évvel ezelőtt adott életet kislányának, Katikának, akit azóta is egyedül nevel, ráadásul sokszor kénytelen elutazni, hogy egy világjáró hajón énekeljen. Az viszont biztos, hogy nemrég itthon volt, és egy fesztiválon összefutott Völgyi Zsuzsival és Győzikével. Öröm látni, hogy Katinka csodásan néz ki, és szinte ragyog a boldogságtól! TV + Sztárok--Sarka Kata békülne, bár nyugodtabb, ha külön vanhttp://www.life.hu/sztarok/20160826-mi-az-igazsag-hajdu-peter-es-sarka-kata-kapcsolatarol-1.htmlHetek óta a Hajdú-Sarka házaspár áll a figyelem középpontjában. Békülnek, vagy válnak? Amikor már azt hihettük volna, hogy csütörtökön végre kiderül az igazság, ellentmondásos hírek születtek: míg az egyik magazin szerint ismét együtt vannak, addig a másikban Kata azt hangoztatja, hogy erősnek érzi magát egy önálló élethez... TV + Sztárok--Az Észbontók legújabb évadától tuti eldobod az agyadathttp://www.life.hu/sztarok/20160825-hurra-az-eszbontok-masodik-evadatol-tuti-eldobod-az-agyadat.htmlEx-villalakó, playmate és meztelen reality show szereplő is feltűnik majd az Észbontók című műsor legújabb évadában. Az ősszel visszatérő hazai fejlesztésű vetélkedő idén is felhőtlen szórakozást ígér, a házigazda pedig ismét Kovács Áron lesz. TV + Sztárok--A sors ismét összehozta Keresztes Ildikót és volt mentoráltjáthttp://www.life.hu/sztarok/20160824-ujra-keresztes-ildiko-kezebe-kerul-volt-mentoraltja-hegyi-david-sorsa.htmlHat évvel ezelőtt Keresztes Ildikó szavazata döntött Hegyi Dávid sorsáról, akkor azonban az ifjú tehetségnek el kellett hagynia a színpadot. Most azonban a Star Academy nevű, új TV2-s tehetségkutatóban ismét találkoznak: Dávid versenyzőként, Ildikó pedig mint zsűritag. TV + SztárokOrigoHalle Berry szörnyen fest smink nélkülhttp://www.life.hu/sztarok/20160823-hoppa-halle-berry-szornyen-fest-smink-nelkul.htmlAz 50 éves Halle Berry smink nélkül lófrált kislányával egy kaliforniai bevásárlóközpont közelében. Mindezzel még nem is lenne gond, de a fotókon világosan látszik, hogy bizony a színésznő felett is eljárt az idő. TV + Sztárok--George Clooney felesége betegesen féltékenyhttp://www.life.hu/sztarok/20160823-hoppa-george-clooney-felesege-betegesen-feltekeny.htmlGeorge Clooney feleségének szépsége mindenkit elvarázsolt, épp ezért sokan nem is gondolták volna, hogy szörnyeteggé is változhat. Pedig megtörtént: Amal ugyanis fejébe vette, hogy férje félrelép, méghozzá egy közeli ismerősükkel! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.