Kétszer is férjhez ment a Jóban Rosszban színésznője

Fotó: Sárosi Zoltán/sajtoszoba.tv -
esküvő Jóban Rosszban TV2 Sallai Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kétszer mondta ki a boldogító igen a Jóban Rosszaban Mónika nővére. Nóra és párja külön tartották meg a polgári eskövőt és a lakodalommal egybekötött egyházi szertartást.

Januárban volt a polgári esküvő 11 meghívottal, nemrégiben pedig a lakodalmat is megtartották 87 fős vendégsereggel.

Fotó: Sárosi Zoltán/sajtoszoba.tv

"Korábban én is azt gondoltam, mit sokan, a papír nem olyan fontos, de amikor Bencét megismertem, egyértelművé vált számomra, hogy igenis szeretnék esküvőt, és hogy Isten színe előtt is szeretnék esküt tenni" - mesélte Nóra a Best magazinnak.

A menyasszony nagyon izgult a nagy nap előtt, megszállottan leste az időjárásjelentést, aggódott, nehogy valami rosszul süljön el. Akkor nyugodott meg, amikor meglátta párját az oltárnál, onnantól tudta, hogy minden rendben lesz. Hatalmas élmény volt a színésznőnek, hogy hangosan kimondhatta a férjének: őt választja.

"Életem legszebb élménye volt az esküvőnk, azt hiszem, mielőtt végleg lecsukom majd egyszer a szemem, akkor is erre a napra fogok emlékezni. Hajnali ötig roptuk, sose voltunk még ilyen jó buliban, mint a saját lagzink" - áradozott Nóra.

Gesztesi Károly újra szerelmeshttp://www.life.hu/sztarok/20160826-gesztesi-karoly-ujra-szerelmes-kedvesevel-kezenfogva-jelent-meg-egy-partin.htmlLeendő VV szereplővel csalta a pasija Demcsák Zsuzsáthttp://www.life.hu/sztarok/20160826-vv-zsofival-csalta-meg-fiatal-pasija-demcsak-zsuzsat-a-tv2-musorvezetojet.htmlByeAlex tagadja a bundát: szerinte a balhé a pénzről szólthttp://www.life.hu/sztarok/20160825-byalex-tagad-az-x-faktor-nem-bunda-szerinte-a-balhe-a-penzrol-szolt.htmlBirkózóból lett filmsztár a legjobban fizetett színészhttp://www.life.hu/sztarok/20160825-dwayne-johnson-a-legjobban-fizetett-szinesz.htmlRajongók figyelem! Változás lesz a Barátok köztben!http://www.life.hu/sztarok/20160825-rtl-klub-valtozas-lesz-a-baratok-koztben-uj-idopontban-kezdodik-a-sorozat.htmlCsalással vádolják az X-Faktor zsűrijéthttp://www.life.hu/sztarok/20160825-csalassal-vadoljak-az-x-faktor-zsurijet-kiakadt-egy-apuka.html



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.