Zac Efron élete gyászba borult

Forrás: Valerie Macon / AFP -
kutya gyász Zac Efron altatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kutyabarátok tudják, hogy mit jelent elveszíteni a kedvencünket, és már ezt sajnos Zac Efron is elmondhatja magáról. A sztár kutyáját ugyanis a napokban el kellett altatni.

Nehéz időszakon megy keresztül Zac Efron, mutatja ezt a Twitter bejegyzése is, melyben tudatta a világgal, hogy csütörtökön el kellett altatni a kutyáját, Puppyt.

"Te voltál a legjobb barátom, mellettem voltál tűzön-vízen át, a legvégén találkozunk. RIP Puppy" - búcsúztatta a színész a kutyust.

Efron 2012 áprilisában posztolt először a kutyájáról, akkor boldogan újságolta el, hogy az ausztrál pásztorkutyát, egy évvel azelőtt, karácsonyra kapta.

Őszintén reméljük, hogy a színész másik két kutyája, Dreamer, - aki szintén egy ausztrál pásztorkutya -, valamint az adoptált kedvence, Chappelle enyhítenek a fájdalmán.

Zac Efron: "Sosem szégyelltem a High School Musicalt"

A dögös sztár egy 2008-as fotóval nosztalgiázott a minap, melyen a népszerű tinifilm összes főszereplője látható. A teljes cikket itt elolvashatod!
Fásy Ádám lekerül a képernyőrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20160826-elbucsuzhatunk-a-mulatos-sztarja-fasy-adam-musoraitol.htmlFásy Ádám műsorait novembertől már nem láthatjuk többé a Sláger TV-n, mivel a zenecsatorna más műsorokat tervez. TV + Sztárok--Ragyog a Romantic egykori énekesnője! Szebb, mint valahahttp://www.life.hu/sztarok/20160826-a-romantic-egykori-enekesnoje-kunovics-katinka-ragyog-a-boldogsagtol.htmlKunovics Katinka két évvel ezelőtt adott életet kislányának, Katikának, akit azóta is egyedül nevel, ráadásul sokszor kénytelen elutazni, hogy egy világjáró hajón énekeljen. Az viszont biztos, hogy nemrég itthon volt, és egy fesztiválon összefutott Völgyi Zsuzsival és Győzikével. Öröm látni, hogy Katinka csodásan néz ki, és szinte ragyog a boldogságtól! TV + Sztárok--Hűha! Beyoncé meghallgatta, hogyan énekel Radics Gigihttp://www.life.hu/sztarok/20160825-radics-gigi-hangja-kalandos-uton-jutott-el-peldakepehez-beyoncehoz.htmlNyelvet tanulni ment az Egyesült Államokba, és három új dallal érkezett vissza Radics Gigi, aki a "lehetőségek hazájáról" mesélt. Kígyókkal és mérges pókokkal megspékelt klipforgatásról, valamint arról, hogy milyen kalandos úton jutott el az énekhangja Beyoncéhoz.TV + SztárokOrigoHűha! Beyoncé meghallgatta, hogyan énekel Radics Gigihttp://www.life.hu/sztarok/20160825-radics-gigi-hangja-kalandos-uton-jutott-el-peldakepehez-beyoncehoz.htmlNyelvet tanulni ment az Egyesült Államokba, és három új dallal érkezett vissza Radics Gigi, aki a "lehetőségek hazájáról" mesélt. Kígyókkal és mérges pókokkal megspékelt klipforgatásról, valamint arról, hogy milyen kalandos úton jutott el az énekhangja Beyoncéhoz.TV + SztárokOrigoMi történt? A szépséges Hódi Pamela szörnyeteggé változotthttp://www.life.hu/sztarok/20160824-a-szepseges-hodi-pamela-felismerhetetlen-lett.htmlLegutóbb, amikor Hódi Pamela egy szál bikiniben pózolt, mi is konstatáltuk, hogy Berki Krisztián egy mázlista, azonban a celeb újabban egy elég ijesztő képet osztott meg a feleségéről. Nézzétek csak! TV + SztárokOrigoHalle Berry szörnyen fest smink nélkülhttp://www.life.hu/sztarok/20160823-hoppa-halle-berry-szornyen-fest-smink-nelkul.htmlAz 50 éves Halle Berry smink nélkül lófrált kislányával egy kaliforniai bevásárlóközpont közelében. Mindezzel még nem is lenne gond, de a fotókon világosan látszik, hogy bizony a színésznő felett is eljárt az idő. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.