Hoppá! Vörös rózsát kapott Mihalik Enikő

modell Mihalik Enikő rózsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modell nagyon szexi fürdőruciban, egy szál virággal fotózkodott. Ilyet nem kap akárkitől az ember lánya...

Mihalik Enikő kétségkívül szerencsés lány: csodás helyeken dolgozhat, rengeteget utazhat, és közben a lábai előtt hevernek a pasik. A békéscsabai szupermodell egy szexi, piros fürdőruhában mutatta meg, milyen gyönyürű vörös rózsát kapott egy hódolójától.

Forrás: Instagram/enikomihalik

A modell a képmegosztó oldalára feltöltött képnél elárulta, a szomszédja 5 éves kisfia az új lovag, aki feltehetően odáig van a magyar lányért. Ezen nem is nagyon lehet csodálkozni!

De jó, hétfőn is indul reality az RTL Klubon: Ezt Sebestyén Balázs nyertehttp://www.life.hu/sztarok/20160828-sebestyen-balazs-ujabb-nemzetkozi-musort-kapott-a-nyero-parost-az-rtl-klubon.htmlAugusztus 29-én indul az RTL Klubon a Nyerő páros című napi reality, amelyben nyolc sztár a párjával együtt beköltözik egy villába, ott küzd majd a fődíjért. A műsor nem magyar találmány, az izraeli eredeti után több külföldi verziója is készült már – nézzen bele, hogy mire számíthat! TV + SztárokOrigoPalvin Barbival szelfizett Éder Krisztiánhttp://www.life.hu/sztarok/20160828-palvin-barbi-modellel-szelfizett-eder-krisztian-fotos.htmlA népszerű fotós a világhírű magyar szépséggel fotózkodott New York-ban. TV + SztárokOrigoVV Vivi: Négy tárgyból van meg az érettségim, magyarból nincs, ez látszik a beszédemenhttp://www.life.hu/sztarok/20160828-vv-vivinek-negy-targybol-van-meg-az-erettsegim-magyarbol-nincs.htmlAhogy arról korábban beszámoltunk, elstartolt a ValóVilág nyolcadik évada. A Life.hu pedig exkluzív interjút készített a beköltözőkkel. TV + SztárokOrigoVV Lóri: "Még nem tudom, hogy mit fogok majd bevállalni..."http://www.life.hu/sztarok/20160828-vv-lori-a-valovilag8-bol-meg-nem-tudja-hogy-mit-fogok-majd-bevallalni.htmlAhogy arról korábban beszámoltunk, elstartolt a ValóVilág nyolcadik évada. A Life.hu pedig exkluzív interjút készített a beköltözőkkel.TV + SztárokOrigoKiss Ramónát súlyos veszteség érte! Kiskutyáját gyászoljahttp://www.life.hu/sztarok/20160828-kiss-ramona-szinesznot-sulyos-veszteseg-erte-kiskutyajat-gyaszolja.htmlA színésznő Instagram-oldalán osztotta meg a hírt: elvesztette George Lucas nevű westie kutyusát. TV + Sztárok--VV Soma: "Tudtam volna főiskolára menni, meg egyetemre, de inkább a VV-t választottam"http://www.life.hu/sztarok/20160828-vv-soma-a-valovilag-8-mehetett-volna-foiskolara-de-o-inkabb-a-vv-t-valasztotta.htmlAhogy arról korábban beszámoltunk, elstartolt a ValóVilág nyolcadik évada. A Life.hu pedig exkluzív interjút készített a beköltözőkkel.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.