Jimmy Fallon Ryan Lochte úszót utánozta az MTV VMA színpadán

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jason Kempin -
Jimmy Fallon MTV Ryan Lochte
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ryan Lochte úszó nem volt ott a vasárnap esti díjkiosztón, ám Jimmy Fallon tett róla, hogy senki se feledkezzen meg az amerikai sportolóról. 

Jimmy ugyanis Ryan Lochténak öltözött az esten: festett, szürkés kék haj, tetőtől talpig edzőruha - minden mozzanata a Rióban nagy botrányt okozott olimpikont idézte. A történtek mellett sem ment el Fallon: alaposan kifigurázta Lochtét, akitől azóta pár szponzora is megvált.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jason Kempin

A díjkioszttón a világsztárok mellett ott volt többek között Michael Phelps is, aki jót nevetett Jimmy Fallon jelmezén. Ezt nem csodáljuk, tényleg elég jól sikerült a show!

Ryan Lochte Forrás: AFP/Martin Bureau

Star Academy: olyan is bejutott, akinek nem kellett volnahttp://www.life.hu/sztarok/20160829-star-academy-musora-soran-nem-egyezett-a-zsuri-es-a-nezok-velemenye.htmlHétvégén elstartolt a TV2 új, valóságshow-elemekkel keveredő tehetségkutatója. A Star Academy megtelt sikerre éhező fiatalokkal, de nemcsak olyanok kerültek be, akit a zsűri szívesen lát. A nézők véleménye nem mindig egyezett az ítészekével. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoTitokban házasosodott össze Götz Anna és Böröndi Tamáshttp://www.life.hu/sztarok/20160829-titokban-hazasosodott-ossze-gotz-anna-szineszno-es-borondi-tamas-szinesz.htmlGötz Anna és Böröndi Tamás a legnagyobb titokban, augusztus 4-én mondta ki a boldogító igent az Óbudai Főtéren.TV + Sztárok--“Kokaint lőttünk a szemünkbe” - így turnézott a Red Hot Chili Peppershttp://www.life.hu/sztarok/20160829-a-red-hot-chilli-peppers-alakulasanak-tortenete-drogoztak-kokainoztak-a-tagok.htmlEgyből megtalálta útját, és hangzását a Red Hot Chilli Peppers, első albumuk mégis megbukott. A zenész létet azonban rögtön magukévá tették, még azt a pénzt is eldrogozták, amit stúdióbérlésre kaptak! TV + SztárokOrigoPalvin Barbival szelfizett Éder Krisztiánhttp://www.life.hu/sztarok/20160828-palvin-barbi-modellel-szelfizett-eder-krisztian-fotos.htmlA népszerű fotós a világhírű magyar szépséggel fotózkodott New York-ban. TV + SztárokOrigoVV Soma: "Tudtam volna főiskolára menni, meg egyetemre, de inkább a VV-t választottam"http://www.life.hu/sztarok/20160828-vv-soma-a-valovilag-8-mehetett-volna-foiskolara-de-o-inkabb-a-vv-t-valasztotta.htmlAhogy arról korábban beszámoltunk, elstartolt a ValóVilág nyolcadik évada. A Life.hu pedig exkluzív interjút készített a beköltözőkkel.TV + SztárokOrigoDögös vagy ciki, ha bevág a bugyi? Emily Ratajkowski megmutatjahttp://www.life.hu/sztarok/20160828-emily-ratajkowski-megmutatja-popsijat-santorini-szigeten.htmlAz álomtestű Emily újabb szexi nyaralós képpel kedveskedett rajongóinak. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.