prostitúció börtön Mariah Carey HIV-fertőzöttség Alison Carey
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A popsztár nővérének élete egyáltalán nem csillogó! Nemcsak drogfüggő, de súlyos betegséggel is küzd, ráadásul prostitúcióval keresi a kenyerét. Utóbbi miatt éppen börtönben ül.

Alison Carey végérvényesen lecsúszott, most éppen börtönben ülve várja sorsát a popsztár nővére. Az 55 éves nőt vasárnap tartóztatták le a zsaruk, prostitúció vádjával.

Mariah Carey és nővére, Alison Forrás: Youtube, AFP

A világsztár testvére pénteken egy beépített rendőrnek ajánlgatta szolgáltatásait, ezt követően került börtönbe. A nőt megtalálták számos online oldal felnőtteknek szóló részében is, ott hirdette magát, ráadásul Mariah Carey egyik nagy sikerű Fantasy című dalának szövegével. Alison Carey ezzel a tevékenységével rengeteg embert sodorhatott veszélybe, ugyanis HIV-pozitív. Először 1990-ben diagnosztizálták nála ezt a betegséget, később nővérének is könyörgött pénzügyi támogatásért. A rendőrök arra kérnek mindenkit, aki intim viszonyba keveredett a nővel, az azonnal forduljon orvoshoz - írja a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.