Hűha! Megmutatta formás idomait Tóth Gabi: szexi fotó!

Tóth Gabi fotó szexi bikini énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő mindent megtesz azért, hogy szuperül nézzen ki - erőfeszítése pedig a látottak alapján igazán eredményes. 

Gabi legújabb fotóját látva teljesen leesett az állunk! A sztár elképesztően dögösen néz ki ebben az egyberészes fürdőruhában. A jelek szerint az énekesnő utoljára még pihen egy nagyot a hajtás előtt, ugyanis nemsokára kezdődik az X-Faktor, ahol újból beül az egyik zsűriszékbe. A fotón jól látszik, hogy az RTL Klub sztárja kőkemény edzésbe lendült, mert az alakja már-már tökéletes.

Damu Roland: "Nekem a kislányom a szemem fénye" http://www.life.hu/sztarok/20160829-damu-roland-jotekonysag-leukemias-gyerekeknek-segitene-az-edesapa.htmlDamu Roland és a mulatós előadó, Barna Barnabás nagy elszántsággal arra vállalkoztak, hogy Petőfi Sándor mintájára, Debrecenből Budapestre, a 220 kilométert gyalog megteszik. De hogy pontosan mi az oka a nagy sétának, az interjúban elmondják. TV + Sztárok--Börtönben ül Mariah Carey haldokló nővére http://www.life.hu/sztarok/20160829-mariah-carey-haldoklo-hiv-pozitiv-testvere-alison-carey-bortonbe-kerult-prostitucioert.htmlA popsztár nővérének élete egyáltalán nem csillogó! Nemcsak drogfüggő, de súlyos betegséggel is küzd, ráadásul prostitúcióval keresi a kenyerét. Utóbbi miatt éppen börtönben ül. TV + Sztárok--Drake a Rihannával való kapcsolatáról mesélt - nem is keveset!http://www.life.hu/sztarok/20160829-drake-a-rihannaval-valo-kapcsolatarol-meselt-az-mtv-vma-dijatadon.htmlAz MTV VMA díjátadón igencsak megeredt Drake nyelve Rihanna kapcsán. TV + Sztárok--Hoppá! Vörös rózsát kapott Mihalik Enikőhttp://www.life.hu/sztarok/20160828-voros-rozsat-kapott-mihalik-eniko-modell.htmlA modell nagyon szexi fürdőruciban, egy szál virággal fotózkodott. Ilyet nem kap akárkitől az ember lánya... TV + SztárokOrigoEz az a nap, amikor Emily Ratajkowski melle nagyon ki akart bújni a fürdőruhábólhttp://www.life.hu/sztarok/20160828-emily-ratajkowski-mellei-mindenutt-ott-vannak.htmlEmily Ratajkowski az a nő, akinek minden egyes szexi képe feltűnést kelt. Rajongói egyszerűen képtelenek megunni a dögös fotókat. TV + SztárokOrigoVV Soma félmeztelenül mutatta meg, ki lesz a villa legsportosabb pasija http://www.life.hu/sztarok/20160827-vv-soma-felmeztelenul-mutatta-meg-ki-lesz-a-villa-legsportosabb-bekoltozoje.htmlVV Soma láttán nekünk elsőre VV Aurélió jutott eszünkbe - nem véletlenül. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.