Hatalmas az öröm Andor Éváéknál

Forrás: TV2 -
TV2 összeköltözés Andor Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 híradósa komoly dologra szánta el magát, úgy döntött, hogy életében először összeköltözik egy férfival. A műsorvezető eddig nagyon élvezi az együttélést.

42 éves létére Andor Éva, a Tények műsorvezetője még soha nem jutott el addig egy kapcsolatban, hogy összeköltözésre kerüljön a sor, ám ez most megváltozott. Ezt a mérföldkövet is elérte, sőt, már túl is lépett rajta. Eddig úgy tűnik, a lehető legjobb döntés volt az összebútorozás, hihetetlenül élvezi a közös otthonukat. Ő mindig fokozatosan haladt, ezért is nem jutott el még soha az összeköltözésig.

Most éli élete egyik legboldogabb időszakát, ezt pedig még csak fokozza, hogy gyermeket is szeretne a híradós, és egyáltalán nem görcsöl azon, hogy ennyi idősen vállalkozna az anyává válásra.

Majka nem élvezte az első adást - betegség gyötri a rapperthttp://www.life.hu/sztarok/20160830-majka-nem-elvezte-a-star-academy-elso-adasat-allergia-gyotri-a-rappert.htmlHétvégén debütált az itthon egyedülálló Star Academy, ami egyszerre tehetségkutató és valóságshow is. A két műsorvezető, Ördög Nóri és Majka, akik folyamatosan csipkelődnek egymással, ezúttal nem élvezhették felhőtlenül az indulást, Majka ugyanis szörnyű kínok közepette lépett színpadra. TV + Sztárok--Állítják: összevert valakit a Happy Gang énekesehttp://www.life.hu/sztarok/20160830-allitjak-osszevert-valakit-a-happy-gang-enekese-more-andras-vagyis-vitamin.htmlBalhéba keveredett az egykor Magyarországon igen népszerű együttes énekese. A Happy Gang legismertebb tagjáról, Móré Andrásról azt állítják, hogy összevert valakit. TV + Sztárok--Dráma a Star Academy jelölésén: megvan az első esélyes kiesőhttp://www.life.hu/sztarok/20160830-a-star-academy-elso-jelolesen-holtverseny-alakult-ki-vegul-balogh-brigi-katai-lillat-kuldte-a.htmlVasárnap beköltözött 16 énekes a TV2 új tehetségkutatójának főhadiszállására, de nem volt sokáig nyugtuk a szereplőknek. Hétfőn a versenyzők kiválasztották közülük a leggyengébb láncszemet, de nem ment egyszerűen: holtverseny alakult ki. TV + SztárokOrigoVV8: Cicaharc a köbön - beköltözött VV Vikihttp://www.life.hu/sztarok/20160829-elkezdodott-az-utalkozas-bekoltoztt.htmlA titokszobában Viki elmondta: "Az első benyomásom szerintem jó volt." TV + SztárokOrigoMeglepő történt? A kezdés előtt cserélték le a VV8 egyik játékosáthttp://www.life.hu/sztarok/20160829-orakkal-a-kezdes-elott-csereltek-le-a-valovilag-egyik-jatekosat.htmlAz egyik jövendőbeli villalakó felszívódott, ezért VV Dávid került be a műsorba. TV + Sztárok--Elege lett Sara Sampaiónak: pucér lesifotók miatt akadt ki a modellhttp://www.life.hu/sztarok/20160829-sara-sampaio-modell-topless-lesifotok-miatt-irt-nyilt-levelet.htmlEgy lesifotóra éhes paparazzi annyira felbosszantotta a gyönyörű modellt, hogy ő bizony úgy döntött, felveszi a kesztyűt, és óvja magánéletét, mindenáron. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.