Ismerd meg a Való Világ legújabb lakóját: csinos barnával erősít a csatorna

Való Világ szereplő műsor RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Makacsnak és türelmetlennek tartja magát az új VV8-szereplő, aki augusztus 30-án költözik be a villába.

23 éves bártender közeleg a VV8 épülete felé, ma este toppan be a műsorba. "Toleráns vagyok és többnyire vidám természetű, de néha makacs és türelmetlen is" - mondta magáról a casting során. Őrületes ambíciói nincsenek: "Egy tengerparti helyre vágyom, ahol az lenne a munkám, hogy napozok" - mondta. Élt kinn valahol, mert adatlapja szerint arra büszke, hogy külföldön egyedül is megállta a helyét.

Forrás: RTL II

A kívánt férfiról ezt írta: "Legyen izgalmas, mert az hódítja meg egy lány szívét igazán. Magas, barna hajú, barna szemű, jó kisugárzással rendelkezzen, legyen vicces, beszédes és előzékeny." Hogy mit vár a ValóVilág powered by Big Brother című műsortól? "Azt, hogy megváltoztassa az életem egyes területeit, illetve, hogy kiszakadjak a megszokott környezetemből. Több ismertséget szeretnék szerezni, és ezzel kihasználni a lehetőségeket az életben" - jelezte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.