Mégis saját embere ölte meg John F. Kennedy-t?

Forrás: Getty Images/Keystone -
gyilkosság John F. Kennedy Oliver Stone
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
1963. november 22-én lőtték le John F. Kenendy-t, több elmélet is született azzal kapcsolatban, hogy ki végezhetett az elnökkel, vagy éppen kinek állhatott érdekében Kennedy meggyilkolása. Oliver Stone, a neves rendező állítja, tudja, ki oltotta ki az elnök életét.

Oliver Stone maga is rendezett filmet JFK megöléséről, most készülő életrajzi könyvében akarja felfedni végleg a titkot az elnök haláláról. A rendező azt állítja, hogy belső munka volt Kennedy meggyilkolása, ami egyébként többször is felmerült a halála után.

Forrás: Getty Images/Keystone

A rendező azt állítja, hogy az elnökről megjelent filmje után kereste meg őt egy férfi, aki korábban JFK biztonsági csapatában dolgozott, konkrétan az elnök egyik testőre volt azt állítva, hogy belső munka volt a gyilkosság. A meg nem nevezett forrás leveleket írt a rendezőnek, aki hitt a titokzatos férfinak. Az illető végül halálos ágyán, személyesen árulta el a titkokat Stone-nak, aki a teljes történetet készülő könyvében fogja leírni - adta hírül a Daily Mail.

Újra szingli lett a TV2 sztárja, Peter Srámekhttp://www.life.hu/sztarok/20160831-szakitott-baratnojevel-ritaval-peter-sramek-8-honap-utan.html8 hónapig tartott Péter Srámek és párja lángoló szerelme, azonban hamar kihűlt a kapcsolat. Úgy döntöttek, inkább külön folytatják. TV + Sztárok--VV Vivi rádöbbent, hogy kamerák veszik minden lépéséthttp://www.life.hu/sztarok/20160831-vv-vivien-a-pucerkodo-villalako-rajott-hogy-kamerak-veszik-oket.htmlA Való Világ pucérkodó szereplője csak nemrég jött rá, hogy kamerák rögzítik a mindennapjaikat, így természetesen azt a jelenetet is, amikor ő anyaszült meztelenre vetkőzött. TV + SztárokOrigoÚjra megcsapta a börtön szele Chris Brownthttp://www.life.hu/sztarok/20160831-chris-brownt-orizetbe-vettek-a-rendorok-miutan-fegyverrel-fenyegetozott.htmlA sztár nem éppen a helyes viselkedéséről híres, ezt újfent bebizonyította: házkutatás után őrizetbe vették a rendőrök, miután fegyverrel fenyegetőzött. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoNem akárkivel bulizgat Palvin Barbi Velencébenhttp://www.life.hu/sztarok/20160831-lewis-hamilton-es-palvin-barbi-velenceben-buliznak.htmlÚgy tűnik, Palvin Barbi és Lewis Hamilton ott folytatják, ahol pár hete abbahagyták... TV + SztárokOrigoDráma az RTL Klub műsorában: Gergely Róbert megbántódott, a felesége zokogotthttp://www.life.hu/sztarok/20160831-az-rtl-klub-musoraban-a-nyero-parosban-gergely-robert-verig-sertodott-felesege-zokogott.htmlErre aztán biztosan nem számított senki a könnyed szórakozást ígérő Nyerő Párostól. Igazi kapcsolati drámának lehettünk szemtanúi, és világosan látszott, hogy nem megrendezett szituációról van szó. Gergely Róbertet sikerült vérig sértenie a feleségének, aki ezek után zokogva esedezett bocsánatért. TV + SztárokOrigoHatalmas bejelentést tett Majka a Star Academy-benhttp://www.life.hu/sztarok/20160831-star-academy-majka-nagy-bejelentest-tett-a-kiesett-jatekosok-kozul-valaki-bekoltozik-az-akademiara.htmlVasárnap végleg kialakult a Star Academy mezőnye, a 16 tehetséges fiatal beköltözött, és már készülnek is az élő show-ra! Fordulatokban azonban így sem lesz hiány, ugyanis még egy versenyző csatlakozni fog a csapathoz! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.