Star Academy: máris megkezdődött a flört és a sértődés

Forrás: Tv2 -
TV2 Star Academy Flört sértődés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Flörtölés és durcázás: így indult el az élet a tehetségek akadémiáján, ahol már meg is kezdték a felkészülést a szombati show-ra. A kimerítő gyakorlás után pedig leszállt az este, és jöhetett a jól megérdemelt jakuzzizás, ahol beindult a fűzés is.

A Star Academy falain belül a versenyzőknek már el is kellett kezdeniük a felkészülést a szombati élő adásra! Ezen a héten Keresztes Ildikó segíti őket tanácsaival, de rajta kívül természetesen stylist, énektanár és tánctanár is egyengeti az útjukat. Kiderült az is, hogy ki milyen dallal kápráztathatja el a nagyérdeműt, ezúttal tehetségkutatókban feltűnt sztárok számait fogják előadni a versenyzők.

Forrás: Tv2

A kimerítő gyakorlások után kibeszélték a hétfői jelölést, ahol egyből holtverseny alakult ki, ezért nem is ment olyan egyszerűen a veszélyzónába kerülő játékos kiválasztása. Érthető, hogy volt olyan, aki fennakadt a választáson, és ez valószínűleg minden jelölés után így lesz. Az este legizgalmasabb része nem is a lelkizés volt, sokkal forróbb események zajlottak a jakuzziban: Adrián erősen próbálta elcsábítani Alexát. Egy darabig ment is a flörtölés, de végül a lány magára hagyta a lovagot.

Majka a több lábon állás bajnoka a hazai celebvilágbanhttp://www.life.hu/sztarok/20160831-majka-majoros-peter-mindenbol-kepes-penzt-csinalni-a-sportbol-is.htmlTévés- és rapperkarrierje mellett sikeres üzleti vállalkozások fűződnek a nevéhez, nemrégiben pedig újabb bizniszbe vágott: sportfogadási tippeket ad. TV + Sztárok--A meztelenkedő VV Vivit már a beköltözés előtt kitagadta a családjahttp://www.life.hu/sztarok/20160831-vv-vivient-kitagadta-a-csaladja-a-valo-vilag-miatt.htmlHamar eljött a Való Világban az a pillanat, amikor az egyik lakó gátlásait elvesztve meztelenkedett a kamerák előtt. Alig, hogy beköltöztek Vivi máris pucéran flangált. Vesztenivalója nincs, ugyanis a családja már jó előre kitagadta. TV + SztárokOrigoÚj csatornát talált magának Hajdú Péter: Csúcsgázsiért igazol az ATV-behttp://www.life.hu/sztarok/20160831-hajdu-peter-showman-az-atv-be-megy-de-a-tv2-vel-sem-szakitotta-meg-a-kapcsolatot.htmlGyorsan új csatornát talált Hajdú Péter. A producer megerősítette, hogy októbertől régi munkaadójánál, az ATV-n folytatja a műsorkészítést. TV + SztárokOrigoBulvárRap: "Hajdú Péter magányos szelfit lőtt"http://www.life.hu/sztarok/20160830-bulvarrap-hegyi-rolival-hajdu-peter-maganyos-szelfit-lott.htmlA Life.hu rappere most sem hagy titeket a legfrissebb sztárhírek nélkül. Ne maradjatok le!TV + SztárokOrigoHoppá! Így turkál a bugyijában Emily Ratajkowskihttp://www.life.hu/sztarok/20160830-emily-ratajkowski-szexi-bikiniben-feszit-igy-turkal-a-bugyijaban-a-vilagsztar.htmlA dögös modell lassan minden nap meglep minket egy-egy félmeztelen felvétellel. A sztár most újból megmutatta, hogy bármit bevállal. TV + SztárokOrigoCurtis: "Előző életemben féreg voltam"http://www.life.hu/sztarok/20160830-curtis-igy-kuzdott-a-tv2-sztarja-szerint-gyorsasaganak-oka-hogy-elozo-eleteben-fereg-volt.htmlBár az Édes Élet sztárja nem szívesen vette magára a jelmezt, mégis gyorsan teljesítette a feladatot. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.