Borbás Marcsi: “Ezen a nyáron most egy picit elegem lett”

Forrás: Facebook/Borbás Marcsi -
forgatás Gasztroangyal Nyár Borbás Marcsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az idei nyáron kicsit túlhajtotta magát Borbás Marcsi, olyan szenvedélyesen készítette az őszi műsorait. Nem nagyon jutott ideje a magánéletére, de tudja, hogy az elmaradt időt az olyan stabil házasságban is be kell pótolni, mint amilyen az övé.

Nagyon imádja a munkáját a műsorvezető, de ettől függetlenül szüksége van a lazításra. Egész nyáron szenvedélyesen készítette műsorait az őszi évadra, ám hiába szokta már meg ezeket a megpróbáltatásokat, nagyon kimerült. Szüksége van a lazításra és feltöltődésre, amit a férjével közös programok jelentenek neki.

Forrás: Facebook/Borbás Marcsi

"A férjem hasonlóan sokat dolgozik, emiatt nem sok időnk jutott idén nyáron egymásra. Ősszel lopunk majd egy hetet magunknak" - mondta Marcsi. Hozzátette, lehet, hogy elutaznak, de neki inkább otthon lenne pihenés az eltöltött idő, hiszen egész nyáron utazgatott a műsor miatt, ami a 200. adásához közelít.

"Sűrű volt a nyár,

a műsor sikerét azonban nem szabad elfelejteni megünnepelni. A kollégáim és barátaim is egyben, rendszeresen rendezünk stábbulikat, ahol eddig szinte mindig főztem és sütöttem.

Ezen a nyáron most egy picit elegem lett.

Úgy érzem legalább 10 évre előre kifőztem magam, így ezeken az eseményeken átadom a stafétabotot" - árulta el a műsorvezető a hot! Magazinnak.

Nádai Anikó elfáradt- őszinte vallomás a sztártólhttp://www.life.hu/sztarok/20160831-nadai-aniko-elfaradt-a-negy-napos-forgatasban-kozossegi-oldalan-oszinten-vallott-a-sztar.htmlElkezdődött a Valóvilág powered by Big Brother valóságshow, melyet Istenes Bence mellett Nádai Anikó vezet. Az elmúlt napokban Anikó állta a sarat, kisebb- nagyobb sikerrel. Erről az időszakról vallott őszintén a sztár közösségi oldalán. TV + Sztárok--Így még biztosan nem láttad Eva Longoriát- nézd kivel pózolhttp://www.life.hu/sztarok/20160808-eva-longoria-ilyen-fotot-meg-sosem-posztolt.htmlEva Longoria is azon celebek közé tartozik, aki szereti életének minden fontos pillanatát megörökíteni. Számos képet postol közösségi oldalára, ez a mostani viszont mindent visz TV + Sztárok--Terry Black kisfia lelkét ápolja - Danika 3 iskolatársát vesztette el a müncheni merényletbenhttp://www.life.hu/sztarok/20160725-terry-black-kisfi-lelket-apolja-danika-elvesztette-3-iskolatarsat-szornyu-vilagban-elunk-irta-a.htmlAz ismert magyar transzfesztita egy ideje már Müchenben él gyermekeivel. Terry Black Danikával és Fannikával a jobb és nyugodtabb élet reményében költözött a német nagyvárosba. A hétvégi merényletek után viszont nagyon elgondolkozott... TV + Sztárok--Iszak Eszti megtörte a csendet- ezt írta közösségi oldalára a műsorvezetőhttp://www.life.hu/sztarok/20160823-iszak-eszti-is-kozzetett-kozossegi-oldalan-egy-posztot-amiben-szakitasukat-taglalja.htmlAz elmúlt napok folyamatos találgatásokkal teltek Iszak Eszti és Dobrády Ákos kapcsolatát illetően. Végül kiderült, néhány hete már nem alkotnak egy párt. A további pletykák elkerülése érdekében Ákos a közösségi oldalán mesélte el a történteket. Eszter reakciójára sem kellett sokat várni. TV + SztárokOrigoKirály Linda gőzerővel készül az új kihívásrahttp://www.life.hu/sztarok/20160818-kiraly-linda-uj-kihivasra-keszul-nem-fogyott-le-de-buszken-vallalja-magat-sztarban-sztarban-szerepel.htmlKirály Lindáról köztudott, hogy gyönyörű hangja van és szuper dalokat énekel. Ám nem ezzel kerül újra és újra az újságok hasábjaira, sokkal inkább hízása és fogyása érdekli az embereket. Sokáig zavarta ez az így is dögös énekesőt, de mostanra úgy tűnik megbékélt külsejével, amit nem is fél megmutatni hétről-hétre a Tv2 képernyőjén, különböző karaktereket megformálva. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huHódi Pamelát nagy öröm érte: kislánya elképesztő dolgot tetthttp://www.life.hu/sztarok/20160819-hodi-pamela-nagyon-buszke-kislanyara-aki-magatol-letette-a-cumit.htmlHódi Pamelát sok támadás éri kommentelőitől, de egy dolgot senki sem vitathat: a celebmami él-hal kislányáért, és rajongásig szereti őt. Most is imádata tárgyáról mesélt el egy nem mindennapi történetet. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.