Jakupcsek diétázik, pedig rajongói szerint csontjára tapad a bőre

diéta Jakupcsek Gabriella fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jakupcsek Gabriella sokunkhoz hasonlóan nyáron kicsit eleresztette magát, nem figyelt nagyon oda arra, hogy mit fogyaszt el. Éppen ezért most diétába fogott, újra visszatért az egészséges ételekhez.

Fitté és energikussá szeretne válni Jakupcsek Gabriella, ezért búcsút mond az édességnek, és diétába kezd. Fontos számára, hogy egészséges ételeket fogyasszon, főként, mivel nyáron nem igazán figyelt arra, hogy mit evett. Így aztán rengeteg zöldséget fogyaszt, de azt leszögezte, hogy nem fogyókúrázik, mivel ő szerencsés alkat.

Forrás: MTI/Zih Zsolt

"Lehet, hogy nem tudom, mit neveznek szerencsés alkatnak, de számomra az biztosan nem az, akinek a bőre rá van tapadva a csontjaira... Nem is túl esztétikus" - írta az egyik kommentelő, de mások szerint is túlságosan vékony a műsorvezető.

"Gabikám ne haragudj, de nagyon vékony vagy,

de ha így jól érzed magad, és az uradnak is így tetszel, valamint ez az egészséges, ám legyen" - írta le véleményét egy másik hozzászóló. Természetesen sok olyan rajongó is volt, aki támogatását fejezte ki a műsorvezetőnek, aki állítólag Liptai Claudiát váltja a TV2-nél.

Rékasi Károly egyelőre nem kap szerepethttp://www.life.hu/sztarok/20160901-rekasi-karoly-meg-mindig-nem-epult-fel-a-balesete-utan-egyelore-nem-kap-szerepet.htmlTöbb mint egy éve, tavaly nyáron szenvedett motorbalesetet Rékasi Károly, és úgy tűnik, sérülése súlyosabb, mint ahogy azt elsőre gondolta. Még most sem épült fel teljesen, így egyelőre a Barátok köztbe és a színházba sem térhet vissza a színész. TV + Sztárok--Gór Nagy Mária rokona is bejutott a Star Academy-be!http://www.life.hu/sztarok/20160901-gor-nagy-maria-rokona-gor-nagy-erika-bejutott-a-star-academy-legjobb-16-versenyzoje-koze.htmlGór Nagy Erika vérében van a tehetség, hiszen Gór Nagy Mária rokona, sőt, a színitanodában is tanult. A nagynénit nem lepte meg, hogy a fiatal lány bejutott a legjobbak közé, hiszen nagyon tehetségesnek tartja testvére unokáját. TV + Sztárok--Hajdú Péter és Sarka Kata külön posztolt: így indult a reggel a két sztárnál http://www.life.hu/sztarok/20160901-hajdu-peter-es-sarka-kata-igy-kezdodott-az-iskola-a-sztarparnal-foto-az-elso-naprol.htmlBecsöngettek! Az ismert sztárpár külön-külön posztolt a közösségi oldalán. A rajongók azonnal találgatásokba kezdtek, hogy a család miért nem együtt indult. TV + Sztárok--Szabó Zsófiéknál vita tárgya a jegygyűrűhttp://www.life.hu/sztarok/20160901-szabo-zsofi-es-parja-kis-zsolt-meg-nem-szerveztek-le-az-eskuvot-jegygyurujuk-sincs.htmlÚgy tűnik, van némi gondjuk a szervezéssel Szabó Zsófiéknak, ugyanis hiába tervezik már hónapok óta az esküvőt, még nem sikerült mindenben megegyezniük. A jegygyűrű körül is van nézeteltérés a szerelmesek között. TV + Sztárok--Titokban vette el kedvesét Feke Pálhttp://www.life.hu/sztarok/20160901-titokban-hazasodott-ossze-feke-pal-es-gyenesei-leila.htmlNem verte nagydobra Feke Pál és Gyenesei Leila az esküvőjüket, szépen csendben házasodtak össze a rokonok és a barátok előtt. Azért természetesen a buli sem maradt el. TV + Sztárok--Hatalmas fordulat! Ez a pár vett búcsút a Nyerő párostól http://www.life.hu/sztarok/20160901-nyero-paros-gergely-robert-es-felesege-intett-bucsut-a-musornak.htmlAz összeomló, pityergő Valkó Esztert megmentették a lakótársak az RTL műsorában, kiesett Gergely Róbert és felesége, noha derűs perceket okoztak a nézőknek. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.