Valkó Eszter Mr. Nyíregyházához ment hozzá

Forrás: RTL Klub -
házasság Nyerő páros szépségverseny Valkó Eszter gyerekvállalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mindig derűs műsorvezető sok évig kereste az igazit, mire rátalált Péterre, aki nemcsak okos, vicces, de még kifejezetten helyes is. Nem hiába nyerte el évekkel ezelőtt a Mister Nyíregyháza címet.

Valkó Eszter sok év után tért vissza a képernyőre, a Nyerő Párosban szerepel férjével együtt. A pár az első találkozásuk után szinte egyből felvette egymással a kapcsolatot, és egy hónap után lángoló szerelem alakult ki köztük.

Forrás: RTL Klub

"Egy házibuliban ismerkedtünk meg, de akkor csak pár mondatot váltottunk egymással. Mégis, egész este az járt a fejemben, hogy ki lehet ez a jóképű srác? Én is felkeltettem Péter érdeklődését, mert pár nap múlva megkeresett az interneten. Levelezni kezdtünk, és egy jó hónap múlva találkoztunk először.

A szerelem közben olyan hevessé vált, hogy Péter többször is megkérte a kezem"

- mesélte a Story Magazinnak Eszter, aki elárulta, igazi falusi lakodalmat csaptak. A híresség azt is megosztotta, hogy Péter egyből elvarázsolta őt, ami nem is csoda, hiszen anno még egy szépségversenyre is benevezett és ő lett Mr. Nyíregyháza. Teljes köztük a harmónia, és úgy tartják, hogy négy év házasság után már itt a gyerekvállalás ideje. "Két gyereket mindenképpen szeretnék" - árulta el Eszter.

Stohl Luca nem örül, hogy híres az édesapjahttp://www.life.hu/sztarok/20160901-stohl-luca-osztol-a-fem3-cafe-musorvezetoje-lesz-szerinte-hatrany-hogy-hires-az-edesapja.htmlNemsokára műsorvezetőként találkozhatunk Stohl András lányával.Ugyan nincsen semmilyen tapasztalata a tévézésben, nagyon várja már, hogy kipróbálhassa magát. Tudja, hogy sokan azt hiszik, azért van ott ahol, mert az apja híres, de szeretne saját jogon is ismert lenni. TV + SztárokOrigoSzívszorító! 19 év után így búcsúzott a nézőktől Németh Lajos http://www.life.hu/sztarok/20160901-nemeth-lajos-bucsuja-meghatodva-koszont-el-a-nezoktol-a-legendas-idojos.htmlA meteorológus kissé meghatódva köszönt el a csatorna nézőitől. A mai nappal elköszönt a kameráktól. TV + Sztárok--Így pumpálták a villalányok a villafiúkat- elképesztő videó! (18+)http://www.life.hu/sztarok/20160901-a-valo-vilag-8-ban-elkepeszto-dolgok-tortennek-a-villalanyok-a-villafiukat-pumpaltak-sokan-hamar.htmlA Való Világ powered by Big Brother című felturbózott valóságshow nincs híján a pajzán jeleneteknek a kezdetektől. Most viszont olyat tettek a villalányok a villafiúkkal, amit mi is csak pislogva néztünk. TV + SztárokOrigoPaul Newman után Patrick Swayze is meghalthttp://www.life.hu/sztarok/20160901-patrick-swayze-es-paul-newman-sztarok-akikrol-meg-ma-is-sokan-azt-hiszik-hogy-elnek.htmlTermészetesen tudjuk, hogy a színész nem most hunyt el. A napokban egy hír kapcsán viszont döbbenten szembesültünk a ténnyel, hogy a magyar lakosság és a média egy része sincs tisztában azzal, mely világsztárok távoztak már az élők sorából. TV + SztárokOrigoJakupcsek diétázik, pedig rajongói szerint csontjára tapad a bőrehttp://www.life.hu/sztarok/20160901-jakupcsek-gabriella-dietazni-kezdett-a-kommenteloi-szerint-viszont-tul-vekony.htmlJakupcsek Gabriella sokunkhoz hasonlóan nyáron kicsit eleresztette magát, nem figyelt nagyon oda arra, hogy mit fogyaszt el. Éppen ezért most diétába fogott, újra visszatért az egészséges ételekhez. TV + Sztárok--Rékasi Károly egyelőre nem kap szerepethttp://www.life.hu/sztarok/20160901-rekasi-karoly-meg-mindig-nem-epult-fel-a-balesete-utan-egyelore-nem-kap-szerepet.htmlTöbb mint egy éve, tavaly nyáron szenvedett motorbalesetet Rékasi Károly, és úgy tűnik, sérülése súlyosabb, mint ahogy azt elsőre gondolta. Még most sem épült fel teljesen, így egyelőre a Barátok köztbe és a színházba sem térhet vissza a színész. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.