Bruce Willis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bruce Willis és Demi Moore legidősebb gyermekét baleset érte? A 28 éves színészpalánta arca csupa vér és heg...

Na nem kell megijedni, ugyanis a fiatal lány arcát egy szerep kedvéért csúfították el, melyet büszkén meg is osztott közösségi oldalán.

A maszmesterek nagyon jó munkát végeztek, ugyanis Rummer teljesen úgy néz ki, mint aki valóban egy csúnya baleset áldozata lett. A haja, az arca mind vérben úszik, óriási heg keresztezi az arcát, közben pedig merengő tekintettel bámul a kamerába. Ha sokkolni szerette volna rajongóit, biztosan sikerült neki. A követői bár meglepődtek a fotó láttán, így is gyönyörűnek találják az állítólag tehetséges színésznőt.

And that's a wrap folks.... #whatliesahead

Rumer Willis (@ruelarue) által közzétett fénykép,

Bruce Willis lánya kicsapta a jobb mellét

Tallulah Willis egy szál mellben rendelt ebédet. Szó szerint, hiszen csak a jobb oldalit villantotta meg egy étteremben. Meg is osztotta az Instagramon a csodás képet, és egy tojásban ülő csirkét ragasztott a bimbójára, hogy ne sértse meg a közösségi oldal irányelveit. Reméljük, ezzel nem azt akarta jelezni, hogy csirkemellet akar fogyasztani. Jó étvágyat kívánunk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.