ValóVilág powered by Big Brother VV Zsófi (ValóVilág powered by Big Brother) VV Dávid VV Evelin VV Soma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, hogy Zsófi nem nézte jó szemmel, hogy Soma Evelinnel táncolt a buliban, ezért "súlyos kijelentéseket" tett kapcsolatukat illetően.

Soma, a villa "kanja" egészen Evelin beköltözéséig Zsófinak csapta a szelet. A lány persze rendre lepattintotta a zsebmacsót, de most úgy tűnik, kicsit berágott. "Ennyi volt a kapcsolatunk" - jelentette ki. A ValóVilág bulijelenetét a videóban láthatod:

De nemcsak Zsófit, az intrikus Dinát is kiakasztja Evelin jelenléte. Náluk a féltékenység tárgya Dávid, akit lehetséges, hogy mindketten szeretnének megszerezni.

BOLY-GÓ-KU-TA-TÓ szeretne lenni VV Vivienhttp://www.life.hu/sztarok/20160902-vv-vivien-az-elten-tanulna-tovabb-bolygokutato-lenne-a-valovilag-meztelenkedo-szereploje.htmlVV Vivien jövőbeli terveitől tutira neked is leesik az állad. A lány, aki saját bevallása szerint is rémesen buta - ezt a Petőfi-vers tanulása közben jelentette ki -, természettudós, és azon belül bolygókutató lenne. Az igaszág azonban, hogy egyelőre az értességire készül, hogy legalább középfokú tanulmányait befejezze. TV + Sztárok--Összeomlott Peller Anna - A Nyerő páros kamerái előtt borult kihttp://www.life.hu/sztarok/20160902-osszeomlott-peller-anna-a-nyero-paros-kamerai-elott-borult-ki-kislanya-miatt.htmlA Nyerő páros műsorában már a harmadik napon összeomlott, a kislánya miatt az aggódó anyuka. Annának rettenetesen hiányzik Anabella. TV + Sztárok--Majka megmagyarázta, hogy működik a szex és a szexhiány egy valóságshowbanhttp://www.life.hu/sztarok/20160901-majka-a-star-academy-musorvezetoje-megmagyarazta-hogy-mukodik-a-szex-egy-valosagshowban.htmlMár a ValóVilág első szériában is volt némi szex, akkor épp Majka és Maya Gold orálja sokkolta az országot, amiről azóta mindenki próbál jótékonyan megfeledkezni. Ezért is volt furcsa, amikor a műsorvezető arról beszélt, hogy is megy a szex egy valóságshowban.TV + Sztárok--Hosszú Katinka utolérhetetlen: Nagy fölénnyel vezet a világkupa-sorozatbanhttp://www.life.hu/sztarok/20160901-hosszu-katinka-uszono-farvizetol-is-messze-vannak-a-rivalisok-o-vezeti-a-vilagkupat.htmlKét állomást követően már 137 pontos az előnye Hosszú Katinkának közvetlen üldözőjével, a jamaicai Alia Atkinsonnal szemben az úszók világkupa-sorozatában. TV + Sztárok--Szombat óta kétszer bőgte el magát Pádár Alexandra, a Star Academy jócsajahttp://www.life.hu/sztarok/20160901-alexandra-szombat-ota-ketszer-bogte-el-magat-a-star-academy-jocsaja.html"Szeretehiányom van, és cukik vagytok, de ez így nem lesz elég" - mondta Alexandra, amikor másodszor is elsírta magát, társai pedig azonnal elkezdték tutujgatni. Először azért pityergett, mert nem tetszett neki a dal, amit kapott... TV + Sztárok--Puzsér Róbert ezúttal sem várt sokat a válasszal: Visszaszólt Horváth Dávidnak!http://www.life.hu/sztarok/20160901-puzser-robert-olimpikonnal-csatarozik-facebook-harc-az-olimpikon-es-puzser-kozott.htmlAzt már megszoktuk, hogy Puzsér Róbertnek mindenhez és lassan már mindenkihez van egy-egy keresetlen szava, vagy nem éppen kedves véleménye. Ezúttal nem Hajdú Péterrel való csatározásának 100. részéhez érkeztünk, hanem a néhány héttel ezelőtti olimpikonokat szapuló cikkét véleményezte egy fiatal úszó. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.