Több mint 10 éve együtt: Papp Gergő és felesége még mindig boldogok

Forrás: RTL Klub -
Papp Gergő házasság titok szerelem Juhász Judit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ritkaságszámba megy már, hogy egy kapcsolat, főleg sztárok között több mint egy évtizedig tart. Papp Gergő és Juhász Judit mégis képesek voltak megőrizni azt a lángot, ami annak idején összehozta őket. Most azt is elárulták, hogy mi a titkuk.

Papp Gergő és Juhász Judit 13 évvel ezelőtt egy esküvőn ismerkedtek meg egymással, de akkor még nem sejtették, hogy pár év múlva már ők fognak házasodni. Nem sokkal később a közös munkák miatt alakult ki köztük a szerelem, két évvel később pedig már az esküvőn is túl voltak. Bár Gergőnek ez nem volt igazán fontos, azt mégis bevallotta, hogy a szertartás után minden megváltozott.

Forrás: RTL Klub

"Egészen más kimondani és érezni, hogy ő a feleségem, és nem csak a csajom" - mondta Gergő, aki hozzátette, hogy a kisfiuk érkezése koronázta meg a kapcsolatukat, de természetesen a gyerek nem tud összetartani egy házasságot, ahhoz rengeteg dolog kell. "Társasági emberek vagyunk mindketten, emberek között szeretünk létezni, viszonylag ritkán ülünk otthon kéz a kézben a tévé előtt. Azt is be kell látni, hogy egy kapcsolatban nem tud mindig minden száz százalékosan működni, és nem lehet minden igényt egy emberrel kielégíteni. Ezért is engedjük a másikat szabadon úgy, hogy közben nem vagyunk féltékenyek, igaz, nem is adunk okot rá" - árulta el a tévés a Best Magazinnak.

Fotó: Bielik István - Origo

"Nagyon szeretjük egymást, türelmesek vagyunk a másikkal és megértőek. Ha ez nem így lenne, már nem lennénk együtt. Persze hazugság lenne azt mondani, hogy a szerelem ennyi éven át mindig ugyanúgy lángol. Nekünk is voltak és vannak nehézségeink" - mondta Papp Gergő, aki feleségével most a Nyerő párosban bizonyítja szerelmét.

Salma Hayek: “Nem a szex a jó házasság kulcsa”http://www.life.hu/sztarok/20160902-salma-hayek-50-eves-lett-elarulta-hogy-szerinte-nem-a-szex-a-jo-hazassag-titka.htmlSalma Hayek 50 éves lett, és még mindig kirobbanó formában van. Házassága biztos alapokon nyugszik, ami szerinte egyáltalán nem a szex, bár ettől még nagyon fontos dolognak tartja. TV + Sztárok--Hoppá! Még a héten kitesznek valakit a VV-villábólhttp://www.life.hu/sztarok/20160902-valo-vilag-hetvegen-nem-lesz-klasszikus-vv-parbaj-de-kiesik-valaki.htmlÚj ember érkezik vasárnap a legellenszenvesebb játékos helyére. TV + Sztárok--VV Ati szanaszét csinálná Vivit (18+)http://www.life.hu/sztarok/20160902-vv-ati-szeretne-lefekudni-vv-vivivel-de-vv-viki-az-elso-szerelme-az-o-csokja-tobbet-er.htmlIgazi nőcsábász VV Ati, egyszerre több nőnek is csapja a szelet. Az első számú szerelme VV Viki, de azért VV Vivivel is simán eljátszadozna. TV + Sztárok--Csúnyán összevesztett a Nyerő Páros szerelmespárja http://www.life.hu/sztarok/20160902-kabat-peter-es-szerelme-csunyan-osszevesztek-a-ferfi-szerint-parja-sokat-bukott.htmlKabát Péter és szerelme nehezen emésztette meg, hogy nagyon sokat buktak a játék után. Hiába a szerelem, a labdarugó nem tudott megbocsájtani a kedvesének. TV + SztárokOrigoSchobert Norbi lesajnálta a kereskedelmi csatornák műsoraithttp://www.life.hu/sztarok/20160902-schobert-norbi-biralta-a-kereskedelmi-csatornak-musorait-facebook-oldalan-irt-az-ezek-megorultekrol.htmlNehéz helyzetbe került a minap Norbi a tévé előtt ülve! Nem tudott választani a kereskedelmi csatornák saját gyártású műsorainak kínálata között. Posztjából arra lehet következtetni, hogy egyik rosszabb, mint a másik. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoÁtverés: Nem szakított Détár Enikő!http://www.life.hu/sztarok/20160902-detar-eniko-es-parja-nem-szakitottak-atveres-volt-a-hireszteles.htmlA minap kezdett el terjedni az a hír, miszerint Détár Enikő és kedvese között megromlott a kapcsolat, sőt, már véget is ért a szerelmük. Kiderült azonban, hogy mindez egyáltalán nem igaz. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.